Blondi89 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja również dziękuję za spota :> Kto pójdzie za mnie jutro do pracy na 6? Bo ja nie dam rady wstać, tak się rozleniwiłam... Dobranoc Wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Damian jak zrobisz tak auto to będzie wyglądać mega... celujesz w 17 czy 18 cali? możliwe, że moje "felgi zimówki" będą na sprzedaż na wiosnę.. felgi wizualnie upiekszają autko ... osobiście wolałbym 17' ... Mam prośbę. Może ktoś wrzucić tu lampy zespolone i dzielone? Bo ja jakoś jednych z nich znaleźć nie mogę ;| dzielona, kierunek osobno...: http://moto.allegro.pl/lampa-przednia-prawa-audi-a4-s4-xenon-i1396924580.html a tutaj masz całą...: http://moto.allegro.pl/nowe-lampy-audi-a4-s4-b5-95-depo-komplet-soczewka-i1368030590.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 te "zespolone" sa na 99% przystosowane do blotników w przedliftach ... widać to ładnie na zdjeciu tu sa zamienniki polifta np http://allegro.pl/audi-a4-b5-99-01-lampy-po-lifcie-nowe-l-p-komplet-i1394449180.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 kapelusz z rana jak smietana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam wszystkich w nowym roku!! :> Dopiero teraz dostałem na forum. Troszeczkę wojaży było co spowodowało brak dostępu do neta :kox: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Cześć wszystkim Reniu gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Teraz trzeba nadrobić zaległości!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 no to juz nie potrzebuje odswiezac strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 A wczoraj mówiłeś, że kupisz 2 browary i będziesz odświeżał Co z tym browarem teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Siucek ...nie chcesez sprzedac Twojej tylnej dokładki zderzaka...mialbym komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Siucek ...nie chcesez sprzedac Twojej tylnej dokładki zderzaka...mialbym komplet Nie ma szans. Ja obecnie nie planuje żadnej modyfikacji bo czeka mnie kupno nowych opon letnich i wymiana przedniego zawieszenia. Więc przykro mi bardzo a na allegro nic nie ma ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Marek opowiadaj jak tam Egipt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Marek opowiadaj jak tam Egipt Było grubo!! :kox: Nurkowanie wymiata!!!! Pogoda w sam raz 30 stopni w słońcu. Paciate wiadomo nagabywacze i krętacze niesamowici ale fajnie było sobie z nimi potargować. Szkałem jakiejś Audiczki ale nie znalazłem, natomiast koszuleczka prezentowała się jak ta lala. Później wrzucę jakąś fotkę. Klątwa nas nie dopadła!!!!!! Przegoniliśmy ją w piz*u!!! :evil: To samo zrobiliśmy z rekinem!!! Dopiero w dniu kiedy przylecieliśmy do Polski znowu się pojawił i zamknęli plaże :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 takie mody planuje na wiosne tego roku.. fotka autka była wykonywana w czasie zakupu dlatego jeszcze WP Dami foty PS teraz chłopaki wiecie gdzie na kawe wbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ostatnio parę osób wypowiadało się na temat zamiany aut. Może i ja się pokuszę Może Forda? http://www.youtube.com/watch?v=rb_ucU8Lut8&feature=player_embedded#! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ford (wiadomo co) wort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ford (wiadomo co) wort ...a Fiat jego brat Ogólnie wiadomo, że nie kupuje się aut na F: Fiatów, Fordów i francuskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi