Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty sie smiej u mnie też ogrzewanie nie działało to mi młoda tyż sprzedać niunie chciała :polew:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Grześ jak ci servis znowu wyskoczył to szukaj gdzieś w wątku "zrób to sam" było "

a czego on tam ma szukac?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

ostatnio załatwiałem kumplowi do TDI ORI szklanki INA za 20zł za sztukę tu w Bydgoszczy, więc jak chcesz to mogę Ci załatwić.

Opublikowano

ostatnio załatwiałem kumplowi do TDI ORI szklanki INA za 20zł za sztukę tu w Bydgoszczy, więc jak chcesz to mogę Ci załatwić.

:good: jak byś mógł :rolleyes: [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 17:57_________________________________________________

"Grześ jak ci servis znowu wyskoczył to szukaj gdzieś w wątku "zrób to sam" było "

a czego on tam ma szukac?

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=106137.0 tego miał szukać :naughty:

Opublikowano

Szukałem dzisiaj przyczyny niedziałającego centralnego zamka i oświetlenia wnętrza po otwarciu drzwi. Połowiczny sukces. Rozebrałem dzisiaj pół samochodu :wallbash:

Mógłby ktoś z B5 sprawdzić ile brązowo-białych kabli idzie do pompki centralnego zamka?

Wydaje mi się, że jednego mi brakuje, mam wolne miejsce we wtyczce i wygląda tak, jakby coś tam wcześniej siedziało.

Druga sprawa, to że jeden z kabli dający masę mam gdzieś przerwany, czort wie gdzie, idzie on od jakiejś krańcówki zapewne, jak go zaraz przy pompce zewrę z pozostałymi to oświetlenie działa... :wallbash:

Opublikowano

Szukałem dzisiaj przyczyny niedziałającego centralnego zamka i oświetlenia wnętrza po otwarciu drzwi. Połowiczny sukces. Rozebrałem dzisiaj pół samochodu :wallbash:

Mógłby ktoś z B5 sprawdzić ile brązowo-białych kabli idzie do pompki centralnego zamka?

Wydaje mi się, że jednego mi brakuje, mam wolne miejsce we wtyczce i wygląda tak, jakby coś tam wcześniej siedziało.

Druga sprawa, to że jeden z kabli dający masę mam gdzieś przerwany, czort wie gdzie, idzie on od jakiejś krańcówki zapewne, jak go zaraz przy pompce zewrę z pozostałymi to oświetlenie działa... :wallbash:

manny ja kiedys czytalem ze masy sa laczone gdzies pod nogami pasazera z tylu chyba z prawej strony, ale ile w tym prawdy to niewiem, nigdy tego nie sprawdzalem,

WISNIA

od '98 mozna tylko

pomimo imma w liczniku u grzecha, niestety tylko vag, takze nie ma czego tam szukac...

Opublikowano

Many ja mase zgubilem wlasnie ale od podwietlenia deski rozdzielczej....sPyatnie chlopoki mial ktos doczynienia z felgami rozkrecanymi?? bo mam problem swoje rozkrecilemi nic 34 srubki a srodek nadal niechce wyjsc...

Opublikowano

Many ja mase zgubilem wlasnie ale od podwietlenia deski rozdzielczej....sPyatnie chlopoki mial ktos doczynienia z felgami rozkrecanymi?? bo mam problem swoje rozkrecilemi nic 34 srubki a srodek nadal niechce wyjsc...

musisz wziasc wiekszy mlotek :decayed:

Opublikowano

manny ja kiedys czytalem ze masy sa laczone gdzies pod nogami pasazera z tylu chyba z prawej strony, ale ile w tym prawdy to niewiem, nigdy tego nie sprawdzalem,

WISNIA

od '98 mozna tylko

pomimo imma w liczniku u grzecha, niestety tylko vag, takze nie ma czego tam szukac...

Już to sprawdzałem. u mnie czegoś takiego nie ma. Kable idą od pompki do słupka A po prawej stornie, bez żadnego łączenia. Muszę się dowiedzieć skąd idzie masa to dego pinu w którym jej nie ma w pompce i pociągnę nowy kabel.
Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Opublikowano

manny daj meila to Ci cos podesle

Opublikowano
Opublikowano

Siemanko :kawa: