Opublikowano 21 Lutego 201115 l Dlatego Grzegorz powinno to być dobrze skompletowane, wtedy nie ma tragedii Coś za coś... jak laska chce ładnie wyglądać to wbija się w szpilki i kusą kieckę, a jak chce wygodę to zakłada dresik i trampki
Opublikowano 21 Lutego 201115 l Myślę, że przy 1BE i 17" nie będzie zbytni allroad. Jak będzie to będę myśleć dalej... Tylko teraz mam dylemat: Konsola polift czy odłożyć kasę na felgi
Opublikowano 21 Lutego 201115 l Co tam Reniu słychać? Chyba cię TDU wciągnął, bo coś mało aktywny jesteś ostatnio
Opublikowano 21 Lutego 201115 l TDU walcze jedynie wieczorkami, ogólnie za dużo spraw do ogarnięcia a za mało czasu. Czekam cieplejsze dni to podłubiemy coś przy autku, ogólnie to już ta zima mnie wkoorza :ranting1:
Opublikowano 21 Lutego 201115 l TDU walcze jedynie wieczorkami, ogólnie za dużo spraw do ogarnięcia a za mało czasu. Czekam cieplejsze dni to podłubiemy coś przy autku, ogólnie to już ta zima mnie wkoorza :ranting1: Chyba każego Ostatnio mam jakieś parcie na modzenie auta, tylko siuty nie ma na to co bym chciał
Opublikowano 21 Lutego 201115 l Dlatego Grzegorz powinno to być dobrze skompletowane, wtedy nie ma tragedii Coś za coś... jak laska chce ładnie wyglądać to wbija się w szpilki i kusą kieckę, a jak chce wygodę to zakłada dresik i trampki
Opublikowano 21 Lutego 201115 l Nowa A3 http://auto.dziennik.pl/artykuly/323001,nowe-audi-a3-oto-rewolucja-z-napedem-na-cztery-kola.html[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 18:17_________________________________________________
Opublikowano 21 Lutego 201115 l działająca grawitacja co do gleby to powiem Wam że wróciła radość z jazdy po przejściu na seryjne zawieszenie wiem że to wina amorów ,ale jednak mimo wszystko trzeba wtedy uważać na byle wyboje czy nierówności na drodze (nawet na utwardzonych amorach) a straty to druga sprawa....wahacze,przeguby,końcówki drążków,powgniatana podłoga,pęknięta osłona silnika itd z mojego doświadczenia wiem że nie warto pchać się w sportowe zawieszenie :gwizdanie: przecież Ty aż takiej gleby nie miałeś... znam osoby, które mają glebę -60 i jeżdżą tak prawie przez cały rok (gwint). mój brat też ma jakoś -50 czy -60 i jeździ (co prawda Mazda jeździ tylko w sezonie). a ja u siebie na -20 jeżdżę prawie 2 lata i jest bardzo dobrze moim zdaniem... a to czy trzeba uważać czy nie to na każdym zawieszeniu bo takie nasze drogi.. Kierownik, sorki że tak wczoraj wyskoczyłem szybciej koło Freda
Opublikowano 21 Lutego 201115 l hał macz ? 300 PLN z przesyłką Concert I Plus i Concert I z uszkodzonym prockiem.
Opublikowano 21 Lutego 201115 l przecież Ty aż takiej gleby nie miałeś... ale miałem seryjne amory przyjacielu a to samobójstwo PS powiem Wam że ledy wewnątrz dają rade jak jest ciemno (w dzień też się odznaczają) schowek teraz jak otworze to przednie siedzenia oświetla ,a tak to ledwo w schowku świeciło no i bez porównania sam efekt białego światla a nie żółte polecam
Opublikowano 21 Lutego 201115 l przecież Ty aż takiej gleby nie miałeś... ale miałem seryjne amory przyjacielu a to samobójstwo PS powiem Wam że ledy wewnątrz dają rade jak jest ciemno (w dzień też się odznaczają) schowek teraz jak otworze to przednie siedzenia oświetla ,a tak to ledwo w schowku świeciło no i bez porównania sam efekt białego światla a nie żółte polecam Co tam masz za ledy? Ja swego czasu miałem najzwyklejsze z osiedlowego elektroniczengo i kupa była nie oświetlenie. Nie mówiąc o tym, że musiałem przerabiać lampkę z przodu, bo bieguny były pomieszne w bocznych ledach...