Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Manny niema problemu dzięki za dobre chęci :notworthy:

Wiśnia przecie nie chciałeś takiego sąsiada jak ja ...

no ale cóż wydało się kupiłem to mieszkanie o którym piszesz :wink4:

od chinki ?? :blink: jaki numer mieszkania ? :naughty:

Nie wiem jaki numer zrozumiałem tylko " niutat w ciećcie na otro - śtomieńdziesiat tysioncy"

Chyba o mieszkanie chodziło? :mysli:

czyli od chinki :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 20:44_________________________________________________na paderewskiego? czy na moniuszki?

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale cisza :gwizdanie:

Opublikowano

hehe znalazłem sposób na wentylator :naughty: jak nie działa po odpaleniu auta to zamykam mocniej drzwi albo muszę maską trzasnąć i działa :polew: :polew: :polew: :polew: a tak na poważnie to szczotki będą do wymiany :wallbash:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 22:45_________________________________________________Artur wspominałeś coś o malowaniu swojego auta, a może....http://allegro.pl/audi-a4-8e0-sedan-klapa-tylna-usa-spojler-i1682303562.html :naughty:

Opublikowano

no klapa US u Artura by pasowała... :slina:

Opublikowano

i z lotką jest ja nic nie sugeruję, ale ta klapa już trochę na allegro jest pewnie jeszcze coś urwie może na przesyłkę, wtedy Twoje koła mała tablica z tyłu i mamy mega kozackie B6 w naszym regionie :good::kox:

Opublikowano

a jezeli to ori lotka (a nie laminat) to szlo by jeszcze ja sprzdać = zarobic :wink4:

dobrej nocy :hi:

Opublikowano

:hi:

Majki, a Ty kiedy wpadniesz na jakiś spot? dawno Cię nie było...

myślę że niebawem się pojawię :gwizdanie:

malucha zobaczyłeś i Majki Ci się przypomniał :tongue4:

pozdrowionka dla wszystkich :cool1:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema:

Panowie Buła i Jedrek...czy Wy mnie chcecie puscic z torabmi :polew: :polew: :polew:

Jest to kąsek ale narazie sie nie skusze ze wzgledów czysto finansowych :evil: i powiem wiecej - nie do końca jestem przekonany czy by mi podeszła

RENIU mogę prosić VT na felgach RS6 (Jedrka)

Opublikowano

Panowie i Panie! 8 września przylatuję na parę dni do PL na wesele, więc może jakiś mikro spocik? Tylko nie w sobotę i w niedzielę, może być piątak albo poniedziałek bo jadę aż na Śląsk. Pozdrawiam!

Opublikowano

czyli jednak nie BMW? :naughty:

Opublikowano

czyli jednak nie BMW? :naughty:

chyba nie bo stare już są jak tak sobie pomyśle....i gniją a na to uczulony jestem.

zawsze chciałem mieć b6 3.0 Q a fure Lukasa znam z Jarosławca....jej dźwięk budził mnie pomrukiem V6-tki :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

i moim zdaniem to najlepsza opcja.. :gwizdanie: chyba, że chcesz coś większego to A6 C5, choć ja osobiście wolałbym B6 :good:

to na ogólnopolski jedziemy nowymi autkami :naughty: (o ile ja coś w końcu znajdę :wallbash: )

Opublikowano

i moim zdaniem to najlepsza opcja.. :gwizdanie: chyba, że chcesz coś większego to A6 C5, choć ja osobiście wolałbym B6 :good:

to na ogólnopolski jedziemy nowymi autkami :naughty: (o ile ja coś w końcu znajdę :wallbash: )

szczerze to patrze pod tym względem że na allegro/otomoto nie znajde tak pewnego auta jak Lukasa

inne musiałbym prześwietlić żeby znowu się nie wkopać,a po to jade i biore :decayed:

Opublikowano

Grzechu ogólnie furka bardzo ladna...ale ten tył to chyba dopracujesz jak juz ja kupisz :mysli:

Opublikowano

Grzechu ogólnie furka bardzo ladna...ale ten tył to chyba dopracujesz jak juz ja kupisz :mysli:

wiem że są zderzaki do odmalowania bo inny odcień mają

a co według Ciebie jest tam do wyrezania :mysli: mi się podoba,zresztą dziwnie na tych foto wygląda....na żywo jest o wiele ładniejsze