Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pogoniles do komisu?

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie...

Opublikowano

727c5847e912c6ca.jpg

Co o tym myślicie? Wiocha czy spoko? Są to żarówki z LEDami, 15zł za 2 szt w Arpolu

Opublikowano

Ja mam podświetlane białymi żarówkami diodowymi. Za niebieskie mogą Ci się przyczepić policmajstry. Załóż białe i będzie spoko :good:

Tak jest u mnie:

rejestracjanoc03vi2.th.jpg

Na zdjęciu są bardziej niebieskie, ale to wina dłuższego naświetlania foto. W rzeczywistości są białe.

Opublikowano

witam może chce ktos kupic 6 tygodniowego amstaffa czarna suczka z białym krawacikiem i lekkim i białymi skarpetkami :good:

zdjcie0107qf9.th.jpg

cena 250 zl

Opublikowano

Kto z Was wymieniał lampy dzielone na zespolone? Kupiłem DEPO angel eyes, wtyczki i czekam jeszcze na piny. i nie wiem jak podłączyć kierunkowskazy.

Opublikowano

qoperek widzę ze pchasz wszystko.

Najpierw Audi,teraz pieska,jestem ciekaw co będzie następne :)

Opublikowano

djbinek jak masz depo to pasuja stare kierunki w niedziele sprawdzalem troche ciezko wchodza ale jest oki

Opublikowano

nie wszystko psa dostalismy przypadkiem i jakos za duzo mi w domu ... pies,kot,kobieta i corka :wallbash:

Opublikowano

jak tam koledzy z bydgoszcy myslą o spociku tym razem w toruniu? ja jak zawsze zwarty i gotowy, czekamy w toruniu na odzew!!! pozdrowionka!!![br]Dopisany: 17 Luty 2009, 15:59_________________________________________________słyszałem ze binek nowe lampki zakłada ale qoperka nie bedzie bo audiczke sprzedał i chyba do klubu forda sie zapisał : :good:

Opublikowano

Tak jak było planowane... ja jestem chętny, oby tylko pogoda była :mysli:

Opublikowano

narazie sie tam nie pisze bo nie jezdzi :decayed:

tukan 1 raz go widze a w brodnicy mam rodzine i jakos nie slyszalem zeby ktos mial tam takie audi :mysli:

Opublikowano

ja w niedziele tez raczej bede :cool1:

Opublikowano

Ja będę bankowo :) Tak, wymieniłem lampki, trochę je*** z tym było, i tak do końca ich nie spasowałem :/ No i dzisiaj chciałem całość obniżyć o -35mm ale okazało się ,że tylne springi mam od paska B5 i nie wejdą do audiczki :wallbash: Przód jest na -35 a tył standardowo. Narazie tak będę jeździł, puki nie opchnę starych lampek i springów. Oto 3 foteczki. Oceniajcie :)

7323ff54b0740a2emed.jpg

e700c12426c0fb17med.jpg

5e10584fd7f8fcdfmed.jpg

Opublikowano

Lampki zacnie wyglądają :)...

Opublikowano
  • Autor

binek prosze tylko nie "ringi" no ale o gustach się nierozmawia :no:

Opublikowano

Ringi są szałowe stary. W 99% udany zakup ... zbija tylko cena. Innych niż ringi bym nie zakładał, bo po pierwsze mi się nie podobały a po drugie, widać od razu zmianę. Sprężyny troszkę mi zbiły, przy 70km/h na wertepach, opony obcierają o nadkola, dlatego tyłu nie obniżam, bo co najmniej raz w tygodniu jadę z 3ma osobami z tyłu i z pełnym bagażnikiem na imprezkę. Pozdrawiam :good:

Opublikowano

hohoho.kto się odezwał :shocked:

A tak przy okazji powiem:Niestety,muszę was przeprosić,ale nie będzie mnie teraz w CB.Wyjeżdżam do Koszalina na 18 (normalnie zapomniałem o tym wyjeździe)