jedrekx Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Fordoniacy! jeśli tak jak zawsze jedziemy razem to ja od ok 18:30 będę czekał pod Lidlem... do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcintorun Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 a z Torunia ktoś jedzie? pogoda jest fatalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ależ piękną pogodę mamy.. walimy od razu pod Tesco? Rafi do mnie dzwonił z planem, żeby zabrać ze sobą żony/kochanki/partnerki/itp i pojechać gdzieś później na pizze przykładowo. Ktoś się pisze na taki myk? jedrekx ja oczywiście będę pod Lidlem Reniu po moim głosie uzbierało Ci się ich 13 hehe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Super, dziekuję za głosy Ja dzisiaj czasu zbyt wiele nie mam ale na pogaduchy oczywiście podjadę. Kolację jednak zjem w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 reniu tez dostales moj glos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 to teraz jak sie spotykacie w srody? i o ktorej? ja w sobote dopiero mam samolot wiec moge byc na drugi tydzien! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Środy o 19. Dzisiaj Bydgoszcz więc nastepne spotkanie w Toruniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ja sie chyba spozniej jescze poznan city;/ jak co dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 tak wiec w srode w toronto sie stawiam!! fajnie jak by byl snieg by mozna bylo sie quattrosem pobawic a w polsce wszystko mozliwe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 kto mnie zabierze;dbrak furki;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 nie czekajcie na mnie pod lidlem bo dostałem pilny telefon i muszę jeszcze do miasta pojechać, więc podjadę od razu pod tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Genialnie... Moja fura stoi w warsztacie z wymienionym rozrządem, nie zdążyłem odebrać ;/ Warsztat zamkniety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 hehe to problem;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Nieszczęsne wykłady z mikroekonomii i korek na kamiennej... I nie zdążyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 spocik zaliczony :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 jedne z najlepszych spocikow... tak uważam.. ciekawie było fotki ode mnie wkrótce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 A ja wymieniam rozrząd, amorki tylne i grzebię przy rozruszniku, prawdopodobnie jutro odbieram mój bolid, a do końca tygodnia mam zamiar zmienić oponki na zimówki razem z alufelgami od Majkiego Postaram się podjechać na spocik za tydzień, teraz jestem zajęty poszukiwaniem pracy i sprzedażą domu w Złejwsi. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 no zaliczony i wypizgany teraz zdrowie mlodej pary i grzaniec;d strobo daj cyna jak z tymi zimowkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Swietny spocik I sesyjka całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Taaa spocik bardzo ciekawy ;] Pozdrowienia dla zmarzniętej panny młodej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi