nowekbdg Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Czas do robty nareszcie sie znalazla od 9-18
manny90 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Bry Autko lżejsze o katalizator dzisiaj będzie
Kierownik Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Bry Autko lżejsze o katalizator dzisiaj będzie już dawno powinieneś to zrobić
manny90 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Bry Autko lżejsze o katalizator dzisiaj będzie już dawno powinieneś to zrobić Nawet dawniej Nareszcie się zmobilizowałem
Artur82 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 U twojego speca Moim zdaniem gosc jest godny polecenia... A moja szara mysz...poszła dzis na gruntowne sprzatanie Odebralem paczki...i tak sie pochwale...zmieniarka juz jest, lampki białe juz sa (komplet 8sztuk), no i gratis od WRCLaguna
manny90 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 U twojego speca Moim zdaniem gosc jest godny polecenia... A moja szara mysz...poszła dzis na gruntowne sprzatanie Odebralem paczki...i tak sie pochwale...zmieniarka juz jest, lampki białe juz sa (komplet 8sztuk), no i gratis od WRCLaguna No ja też dzisiaj się nasprzątanie nastawiam, ostatnio trochę zaniedbałem trochę furacza Doba za krótka... Pochwal się co to za gratis W ogóle to będę miał do ciebie sprawę w przyszłym tygodniu jak BOSE zmontowane będzie (VAG)
Artur82 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 U twojego speca Moim zdaniem gosc jest godny polecenia... A moja szara mysz...poszła dzis na gruntowne sprzatanie Odebralem paczki...i tak sie pochwale...zmieniarka juz jest, lampki białe juz sa (komplet 8sztuk), no i gratis od WRCLaguna No ja też dzisiaj się nasprzątanie nastawiam, ostatnio trochę zaniedbałem trochę furacza Doba za krótka... Pochwal się co to za gratis W ogóle to będę miał do ciebie sprawę w przyszłym tygodniu jak BOSE zmontowane będzie (VAG) nie ma problemu w przyszlym tygodniu akurat mam 1zmiane to i ja do Ciebie sie usmiechne i zamontujemy te biale lampki u mnie
Reniu Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Lampki? Lampki? Czy ktoś coś mówił o lampkach?
Artur82 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 No to Reniu moze zrobimy grupowy montaz jak sie Darek oczywiscie zgodzi ... Manny a Ty jedziesz do Torunia
Artur82 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Wtedy wpędzimy Mannego a alkoholizm Reniu raz nie zawsze :drunk:
Reniu Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Ciekawe jak ta glinka http://allegro.pl/sonax-plyn-glinka-do-czyszczenia-lakieru-super-i1566726923.html
manny90 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Wtedy wpędzimy Mannego w alkoholizm Spoko spoko, dziewoja właśnie jest w trakcie certyfikacji na terapeutę uzależnień, jakoś sobie poradzę W sumie nie ma żadnego problemu, żeby to grupowo zrobić Jeszcze się spot z tego zrobi u mnie No to Reniu moze zrobimy grupowy montaz jak sie Darek oczywiscie zgodzi ... Manny a Ty jedziesz do Torunia Nie jadę Jutro na weekend do stolicy się wybieram...
Reniu Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 LOL! Dostałem SMS od POLICJI Kierowco! Nie wszystko naraz! JEDZIESZ? NIE KLIKAJ Pisanie SMS+jazda samochodem=WYPADEKZastanów się! Ostrzega Twój operator sieci PLUS i Mazowiecka Policja
manny90 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 LOL! Dostałem SMS od POLICJI Kierowco! Nie wszystko naraz! JEDZIESZ? NIE KLIKAJ Pisanie SMS+jazda samochodem=WYPADEKZastanów się! Ostrzega Twój operator sieci PLUS i Mazowiecka Policja Jadę wycinać dziada ;P
rafi_a4 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Ciekawe jak ta glinka http://allegro.pl/sonax-plyn-glinka-do-czyszczenia-lakieru-super-i1566726923.html sporo tansza od megariusa ale ciekawe czy tak samo dobra
Rekomendowane odpowiedzi