Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto poradzi gdzie i za ile kata wywale, bo już słychać że czas na niego

z góry dzięki :hi:

Za darmo ;)

http://www.tlumiki.bydgoszcz.pl/

jakie piwo lubisz :naughty:

:notworthy:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale Grzechu pamietaj ze kat zostaje w rozliczeniu

Opublikowano

ale Grzechu pamietaj ze kat zostaje w rozliczeniu

tak tak :good:
Opublikowano

Prawdopodobnie dzisiejszy włamywacz znaleziony... NIech go tylko znajdę.

BOSE, lampki w drzwiach tylnych, naprawa centrlnego in progress...

I jeszcze widzę, że kratki podświetlane "wydane doręczycielowi" :D

Opublikowano

Pomożemy ;)

Kratki doszły :kox: Pytanie czy się do wieczora wyrobię z tym wszystkim, właśnie kończę demontaż wykładziny :sick3:

Artur, Reniu do końca tygodnia mam wolne, więc możecie wpadać rezać lampki ;)

Opublikowano

:brawo: zgadamy się :good:

Opublikowano

Masakra z tą wykładziną :sick3: Całe auto mam w wodzie, trzeba będzie znaleźć źródło. Coś czuję, że dzisiaj się to rezanie nie skończy :confused4:

Opublikowano

:brawo: zgadamy się :good:

tez sie pisze...ale mi pasuej sroda lub czwartek...to kiedy??

Opublikowano

Manny przepchaj na wstepie wszysko pod komputerem w komorze silnika

u mnie to powodowało zalanie.. było tam pełno liści...

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za spota...no i w szczegolnosci Rafiemu za podroz...przynajmniej turbo sie troche wydmuchalo :polew:

Rafi ale widziałem ze na zakretach przy 180-190 lekko zwalniales :evil:

moze trzeba bedzie pomyslec o obniżeniu :mysli:

:hi:

hehe :polew: tak cieńko jechaliście... z łatwością doganiałem was astra 1,4 :polew: kolega co jezdzi czarnym B6... nastepnym razem nie ustąpie i sie wpakuje jak dalej bedzie na trzeciego wyprzedzał :evil:

hmmm... a kolega już na spocie był?? bo nie kojarze... a forum opla to gdzie indziej...

kto ma od nas czarne b6?..... te 1,4 w łoplu to Rafi ta swoja b7 (bo pewnie o niego chodzilo) to by nosem wciagnal..... damian nie leciales dzisiaj chrobrego tak ok 13-14 apteka?

tyle to sie jeszcze znam... B6 pierwszy co za srebrnym mesiem gonił... a pozniej cala reszta ... nosem.. :polew: mistrzowie prostej... moze tak jakios tor gdzie sie umiejętności liczą co? :cool1: ... i nie kozaczy ... ja zawsze skromny :gwizdanie:

mozliwe ze nie ze spotu... mercedes tez jakos dawal ze 200km/h...

a kolega juz byl na spocie... nie raz... z zielonym A4... makaveli i wlasnie za jego namowa chcialbym B6 tylko jeszcze nie ma takiego jak bym chcial... jak znajde to kupie :>

Opublikowano

Zerknij w galerię, nie było czarnego B6 :gwizdanie: Tak czy inaczej dobre wejście na forum :good::bag:

Opublikowano

Widzę że parę osób ponosi na forum :sick3: proponuje koszulki "PROSTO" a nie a4 klub Polska :wink4:[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 17:10_________________________________________________ :hi: w sumie

Opublikowano

Zerknij w galerię, nie było czarnego B6 :gwizdanie: Tak czy inaczej dobre wejście na forum :good::bag:

jest jest... nie pamietałem tylko koloru :oops:... jest to B6... widac silniczek chyba 3,0 dwa wydechy na tyle... CB na klapie... stoi zaraz obok B7 ...

:mysli: czym dalej od tego... wyczynu... tym bardziej przestaje miec to znaczenie... ale co tam :disgust: przynajmniej jakis temat ... spokojnego dnia zycze klubowiczom :)

Opublikowano

jest jest... nie pamietałem tylko koloru :oops:... jest to B6... widac silniczek chyba 3,0 dwa wydechy na tyle... CB na klapie... stoi zaraz obok B7 ...

:mysli: czym dalej od tego... wyczynu... tym bardziej przestaje miec to znaczenie... ale co tam :disgust: przynajmniej jakis temat ... spokojnego dnia zycze klubowiczom :)

ja widze że kolega aż się prosi żeby stanąć na kresce.... Pewnie chodzi o Auto Artura w takim razie, heh.. obawiam się że ten "klekot" bo to nie benzinnnnennnn objechał by Ciebie bez najmniejszego problemu...

Nie lubie takich gości co kupują auto by tylko i wyłącznie cfaniakowaćl, Audi to Ty nie kupuj.. bo szkoda żebyś psuł prestiż swoim zachowaniem tej marce... co najwyżej proponuje dla kolegi kupno bolidu młodzieży wiejskiej... albo jakiegoś fiata uno w pakiecie sportow-tjuningowo-wiejskim.

a tak PS... Myśle że powinien go Majki wyjaśnić :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja widze że kolega aż się prosi żeby stanąć na kresce.... Pewnie chodzi o Auto Artura w takim razie, heh.. obawiam się że ten "klekot" bo to nie benzinnnnennnn objechał by Ciebie bez najmniejszego problemu...

Nie lubie takich gości co kupują auto by tylko i wyłącznie cfaniakować i stwarzac zagrożenie na drodze.

a tak PS... Myśle że powinien go Majki wyjaśnić :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ja to czekam az sie Artur zdecyduje stanąć zemną na kresce :naughty:

Opublikowano

Nie lubie takich gości co kupują auto by tylko i wyłącznie cfaniakować i stwarzac zagrożenie na drodze.

ja to czekam az sie Artur zdecyduje stanąć zemną na kresce :naughty:

chyba trzeba będzie zorganizować cichy spot gdzieś na szerokiej drodze niedaleko koronowa... :gwizdanie: kto chce to stanie na kresce, a reszta grilla odpali :decayed:

Opublikowano

jestem za :good: trzeba powyjaśniać :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Majki i Tz pryeciwko mnie...nie wierze :polew: :polew: :polew:

A kolega TomiFOX jak ma problem to zapraszam na PW... jesli nie podobala Ci sie jazda tej B6 z dwoma rurkami z tylu i antena na klapie to napisz do ziarna albo Pani Domu...moze za dwa tygodnie dostaniesz odpowiedz... :polew: :polew: :polew:

A tak powaznie to zrobil Ci ktos z tego peletonu jakas krzywde na drodze, ze taki problem Ci to stwarza...

PS. Majki a Ty nie wywołuj wilka z lasu :polew: :polew: :polew: