Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja powiem szczerze że ja dalesze jazdy to chętny nie jestem... troszeczke się już nasiedziałem w tym tygodniu za kółkiem

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wisnia dziekowac :hi: dojechałem na 58 minute hehe oprócz szumu opon nic nie słychać :no::notworthy: Klima ucichła hehe w dodatku silnik tyz ale ta rolka napinacza dziwna :kox: Jednak Wd 40 to jest to cos.Grzechu miales wpasc bysmy cos popili a nie sam musia;lem wracac i sie stresowac :polew:

[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 07:56_________________________________________________Ps.Swoje alu do sprzedania cena to ok 800 750

Opublikowano
:bry:
Gość -makaveli-
Opublikowano

Grzechu miałeś wpaść byśmy coś popili a nie sam musiałem wracać i się stresować :polew:

pisałem Ci na GG że jednak plany mi się zmieniły :cool1:

Ty sam wracałeś a ja za to sam piłem (na meczu) :decayed:

Opublikowano

Pomarańczowo-czarne sx 2000 chyba czy coś takiego

[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 14:46_________________________________________________takie?

Majówka z BMW 2011-Drift Nissanem 200SX S14 cz.1

....

dokładnie :good:[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 09:43_________________________________________________

Wisnia dziekowac :hi: dojechałem na 58 minute hehe oprócz szumu opon nic nie słychać :no::notworthy: Klima ucichła hehe w dodatku silnik tyz ale ta rolka napinacza dziwna :kox: Jednak Wd 40 to jest to cos.Grzechu miales wpasc bysmy cos popili a nie sam musia;lem wracac i sie stresowac :polew:

[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 07:56_________________________________________________Ps.Swoje alu do sprzedania cena to ok 800 750

na szczęście poszło gładko w miarę :decayed:

Opublikowano

:hi:

Długo mnie tu nie było ale zapier... taki że niema czasu kompa odpalić.

Mam prośbę głównie do osób, które widziały moje audi - powiedzcie ile mógłbym za nie dostać ? :embarrassed:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Mam prośbę głównie do osób, które widziały moje audi - powiedzcie ile mógłbym za nie dostać ? :embarrassed:

6.700zł :decayed:
Opublikowano

gotówką? :gwizdanie:

Gość -makaveli-
Opublikowano

nie no żartowałem :decayed: ale tak ze 13 chyba za polifta da rade :mysli:

Opublikowano

to lipa :(

Gość -makaveli-
Opublikowano

to lipa :(

napisałem chyba :decayed: rozejrzyj się po Alledrogo po ile tam stoja takie :cool1:
Opublikowano

1,6 z podobnym wypasem za 17,2k

Gość -makaveli-
Opublikowano

1,6 z podobnym wypasem za 17,2k

no widze że tak od 14-17 średnio stoją
Opublikowano

za 14 to nie sprzedam - praktycznie wszystko porobione ( drążek kierowniczy wymienię na dniach)

minusy - zrobiło się nam ciasno, trochę mi się już znudziło[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 10:23_________________________________________________było B4 jest B5 powinno być B6[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 10:25_________________________________________________chociaż wolałbym C5 po lifcie

Gość -makaveli-
Opublikowano

kup jak Binek BMW 7 E38 :evil:

później ja też kupie :kox:

Opublikowano

szukam ...[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 10:27_________________________________________________http://motoallegro.pl/bmw-e38-740d-740-d-2000r-20-alpina-zobacz-i1626941618.html[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 10:28_________________________________________________navi zajumali?? :shocked:

Opublikowano

póki co brak zgody w domu :confused4:

a silnik 4,0 pewno nie byłby dobrą kartą przetargową w rozmowach z Żoną :wallbash: