hbd Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja będę Jedzie ktoś z fordonu? Startujemy spod Lidla??
przemciotorun Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=20452 a czemu ja jestem jakis taki "wyszczegolniony"?
Reniu Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Jako zalogowany. Będziesz dropsone dzisiaj w Bydgoszczy?
majki77 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Wszyscy tak się szykują, że nie mają czasu napisać o tym Ja będę.[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 15:44_________________________________________________Hehe... przu okazji małe podsumowanie aktywności w wątku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=20452 ooo widzę że jestem w punktowanej 9-tce :gwizdanie: widac czarno na bialym ze stara ekipa udziela się najbardziej
hbd Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 majki bo ty jako forumowy emeryt miałeś bardzo dużo czasu na ten swój wynik
Petara Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Wlasnie więc się nie martw młodzież Cię jeszcze wyjaśni Nasz Audi designer Nowek już Cie dogania
hbd Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Ok jakby co to będę o 18:20 pod Lidlem bo dziś takie warunki, że trzeba te 30 minut na dojazd liczyć.
Newman Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 no to teraz dopiero sie spam zacznie mnie nie bedzie... ale za tydzien postaram sie juz byc
Petara Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Sorry gajs ale mnie jednak tez nie bedzie...Wyjechałem z domu ujechałem ze 200m i stwierdziłem ze nie dam rady dojechac...Co dodam gazu to koła w miejscu co hamowanie to tylko ABS sie załącza...Jednak mogłem zmienic koła w sobote ale się nie chciało...Nie myslałem ze taka pogoda sie zrobi...To miłego spota wam zycze pozdro
strobo Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 mnie nie będzie.moja furka nie chce odpalić
manny90 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja dziś odpadam. Dopiero z pracy wróciłem i padam. A w podsumowaniu aktywności nie tak źle ze mną Myślałem, że będę gdzieś na końcu...
Tomek4don Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 No i kolejny spocik zaliczony troszke mała frekwencja ale i tak było kozak :> Nowek ach te twoje tuningi, z tygodnia na tydzień twoje auto błyszczy w diodach no ale co w końcu na święta będzie ustrojony lepiej niż moja choinka w domu Ciekawe czym nas zaskoczysz kolejnym razem :> już jestem ciekaw strasznie pzdr
hbd Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 No dzięki za kolejny spocik Tomek pewnie zazdrościsz i dlatego tak piszesz ;] pozdro
Reniu Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Było fajnie, następnym razem muszę założyc obuwie na ciut grubszej podeszwie, bo strasznie ciągnie tam od posadzki. Bartek... dzięki za browarek
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 no ja wpadłem i wypadłem, ale byłem może następnym razem będzie większa frekwencja... Reniu niedługo Cię dogonię w ilości postów a co Panowie dziś tak wolno na Fordońskiej? moja max prędkość 100 km/h przez 200m... a później cały czas 60... dobrze, że mam już zimówki
majki77 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 do torunia z dropsonem w duecie dojechali my :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 21:43_________________________________________________ no ja wpadłem i wypadłem, ale byłem może następnym razem będzie większa frekwencja... Reniu niedługo Cię dogonię w ilości postów a co Panowie dziś tak wolno na Fordońskiej? moja max prędkość 100 km/h przez 200m... a później cały czas 60... dobrze, że mam już zimówki spoko ziomek bylem za tobą caly czas na fordonskiej, fordonska opanowana byla przez majkiego tomka i hbd
Reniu Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Reniu niedługo Cię dogonię w ilości postówZapewne chodzi o treściwe posty w działach gdzie są naliczane Tutaj można klepać do bólu a i tak licznik nie rośnie majki77, dropson za zaangazowanie
Tomek4don Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 pewnie Majki daliśmy rade jak zawsze
Rekomendowane odpowiedzi