jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 no majki Ciebie widziałem cały czas w lusterku, jeszcze Ci awaryjkami dałem przy zjeździe koło mostu
majki77 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Reniu niedługo Cię dogonię w ilości postówZapewne chodzi o treściwe posty w działach gdzie są naliczane Tutaj można klepać do bólu a i tak licznik nie rośnie majki77, dropson za zaangazowanie ZAWSZE!!!
hbd Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Noo kilku emerytów wjechało na lewy pas (pewnie chcieli skręcać do fordonu za 7km i bali się, że sie nie wbiją na lewy później) bo inaczej to byśmy ciut mocniej depnęli ;] Ale ślisko było, nie ma co
Reniu Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Crayzoooole pewnie tylko dropsone rozważnie z rodzinką podróżował
nowekbdg Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 tylko jeszcz druga strona w bagazniku;] a tak to starczy :gwizdanie:
Petara Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 KUrna szkoda ze nie dotarłem ale za to Mercem sobie troche poswirowałem u mnie na parkingu :kox:Widze noowek ze niedługo ABT bedzie od Ciebie brało pomysły co ??
Reniu Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 dropsone pociskał równo ze mną ;] Szacun... ale on przynajmniej miał odpowiednie obuwie :gwizdanie:Widze noowek ze niedługo ABT bedzie od Ciebie brało pomysły co ??ABT ?? Nowekbdg zawstydza Coca-Colę http://www1.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/Competitions/Finals08/63/33/23/633323_w2.jpg Nie no koniec żartów, bo nie będzie chciał z nami pisać.
hbd Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Hehehe bedą Nowka brali za ufo ;]]]]]
Petara Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Nowek spoko choop zna się na żartach...A tunning jak najbardziej pozytywny i to sie liczy
Petara Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 No Jendras wie o co kaman...A tak swoja drogą to chłopaki podpowie mi którys jak mam sprawdzic jakie mam hasło na forum bo wiecznie zalogowany jestem i zapomniałem hasełka a nie bardzo wiem gdzie tego szukac??
hbd Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 wyloguj się i wybierz przypomnij hasło (ale musisz znać maila którym się rejestrowałeś - możesz to sprawdzić w profilu)
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 profil\ustawienia dotyczące konta\ tam się zmienia hasło, więc chyba tam
nowekbdg Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 <foch> ;( przynajmniej praktyczne
nowekbdg Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 jeszcze zobaczycie z a4 zrobie a10;] ps.Czy ktos moze rozbieral tylne boczki w drzwiach (ci ktorzy nie maja wyciecia na glosniki) czy sa moze kable wyprowadzone??wszystko mi wskazuje ze tak ale moge sie mylic
rafi_a4 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ja niestety bylem w pracy i nie moglem wczoraj zawitac na spota nastepna sroda tez w pracy od 7- 21
psocia4 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 zawsze można sobie popatrzeć http://wp.tv/i,Wrthersee-2009-Audi,mid,411091,klip.html
komar865 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 chlopaki cos mi sie obilo o oczeta ze ktos tam handluje ubrankami dla piesiakow wiem wiem ze mnie ale laseczka mnie meczy ze na zime trzeba pieska zaopatrzyc! wiec jak cos to priva a jak nie to smiejcie sie hehe dzieki
Rekomendowane odpowiedzi