Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no majki Ciebie widziałem cały czas w lusterku, jeszcze Ci awaryjkami dałem przy zjeździe koło mostu

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Reniu niedługo Cię dogonię w ilości postów
Zapewne chodzi o treściwe posty w działach gdzie są naliczane :good: Tutaj można klepać do bólu a i tak licznik nie rośnie :wink4:

majki77, dropson za zaangazowanie :notworthy:

ZAWSZE!!! :good::a4fan:

Opublikowano

Noo kilku emerytów wjechało na lewy pas (pewnie chcieli skręcać do fordonu za 7km i bali się, że sie nie wbiją na lewy później) bo inaczej to byśmy ciut mocniej depnęli ;] Ale ślisko było, nie ma co

Opublikowano

Crayzoooole :kox: pewnie tylko dropsone rozważnie z rodzinką podróżował :przebiegly:

Opublikowano

KUrna szkoda ze nie dotarłem ale za to Mercem sobie troche poswirowałem u mnie na parkingu :kox:Widze noowek ze niedługo ABT bedzie od Ciebie brało pomysły co :naughty:??

Opublikowano
dropsone pociskał równo ze mną ;]

Szacun... ale on przynajmniej miał odpowiednie obuwie :gwizdanie:
Widze noowek ze niedługo ABT bedzie od Ciebie brało pomysły co :naughty:??
ABT ?? Nowekbdg zawstydza Coca-Colę :kox:

http://www1.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/Competitions/Finals08/63/33/23/633323_w2.jpg

Nie no koniec żartów, bo nie będzie chciał z nami pisać.

Opublikowano

dobry tuning nie jest zły ;)

Opublikowano

No Jendras wie o co kaman...A tak swoja drogą to chłopaki podpowie mi którys jak mam sprawdzic jakie mam hasło na forum bo wiecznie zalogowany jestem i zapomniałem hasełka a nie bardzo wiem gdzie tego szukac?? :wallbash:

Opublikowano

wyloguj się i wybierz przypomnij hasło (ale musisz znać maila którym się rejestrowałeś - możesz to sprawdzić w profilu)

Opublikowano

profil\ustawienia dotyczące konta\ tam się zmienia hasło, więc chyba tam ;)

Opublikowano

nowek ten foch z przytupnięciem? ;)

Opublikowano

jeszcze zobaczycie z a4 zrobie a10;]

ps.Czy ktos moze rozbieral tylne boczki w drzwiach (ci ktorzy nie maja wyciecia na glosniki) czy sa moze kable wyprowadzone??wszystko mi wskazuje ze tak ale moge sie mylic

Opublikowano
:bry: ja niestety bylem w pracy :wallbash: i nie moglem wczoraj zawitac na spota nastepna sroda tez w pracy od 7- 21 :wallbash:
Opublikowano

chlopaki cos mi sie obilo o oczeta ze ktos tam handluje ubrankami dla piesiakow wiem wiem :polew: ze mnie ale laseczka mnie meczy ze na zime trzeba pieska zaopatrzyc! :wallbash: wiec jak cos to priva a jak nie to smiejcie sie :embarrassed: hehe dzieki