jedrekx Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Grzechu i jak przyjeżdża dziś klient po żabę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Grzechu i jak przyjeżdża dziś klient po żabę? ma być później...ale raczej go spławie bo potrzebuje przez urlop auto,chyba że poczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 11:28_________________________________________________a Ty jędrek nie jedziesz? Pewnie Dropsone będzie leciał bo coś wspominał my z jedrkiem to juz wam wodke chlodzic bedziemy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Grzechu i jak przyjeżdża dziś klient po żabę? ma być później...ale raczej go spławie bo potrzebuje przez urlop auto,chyba że poczeka Coś kręcisz... jakby był kupiec na żabę to pchałbyś ją od razu, nawet byś mu ją podrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 11:28_________________________________________________a Ty jędrek nie jedziesz? Pewnie Dropsone będzie leciał bo coś wspominał ja jadę na cały zlot od piątku do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Aaaaa spoko Czyli gdzieś tam się spotkamy taką mam nadzieję że nic mi nie wypadnie w tą sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 no a reszta drużyny?? dropsone jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 no a reszta drużyny?? dropsone jedzie? zawalony robota.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ja chyba tez sie wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dajesz tyle było gadania przed zlotem że pojedzie kolumna z kuj-pom a tu zapowiada się jedynie delegacja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ;( ehh praca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Grzechu i jak przyjeżdża dziś klient po żabę? ma być później...ale raczej go spławie bo potrzebuje przez urlop auto,chyba że poczeka Coś kręcisz... jakby był kupiec na żabę to pchałbyś ją od razu, nawet byś mu ją podrzucił serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 WIŚNIA jedziemy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Reniu zawsze u nas tak jest wiec nie ma sensu nawet podejmowac tematu...pojedziemy na dwa lub 3 auta i starczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 WIŚNIA jedziemy?? możemy się bujnąć na pare godzin,nie wiem czy nie będe pracował w sobote,ale tylko do 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 WIŚNIA jedziemy?? możemy się bujnąć na pare godzin,nie wiem czy nie będe pracował w sobote,ale tylko do 11 TY a może skoczysz ze mną jutro do lasu wieczorem do Gniewkowa?? Bo pomocnika nie będę miał :gwizdanie: Kolejki jak sk.... wczoraj 5 godzin, dzisiaj to samo. Tylko we wtorek 2 kursy zrobiłem. Jakaś telewizja wczoraj nagrywała jak na Bydgoskiej staliśmy ale nie wiem czy świecka czy bydgoska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 WIŚNIA jedziemy?? możemy się bujnąć na pare godzin,nie wiem czy nie będe pracował w sobote,ale tylko do 11 TY a może skoczysz ze mną jutro do lasu wieczorem do Gniewkowa?? Bo pomocnika nie będę miał :gwizdanie: Kolejki jak sk.... wczoraj 5 godzin, dzisiaj to samo. Tylko we wtorek 2 kursy zrobiłem. ty serio piszesz? ile płacisz ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 WIŚNIA jedziemy?? możemy się bujnąć na pare godzin,nie wiem czy nie będe pracował w sobote,ale tylko do 11 TY a może skoczysz ze mną jutro do lasu wieczorem do Gniewkowa?? Bo pomocnika nie będę miał :gwizdanie: Kolejki jak sk.... wczoraj 5 godzin, dzisiaj to samo. Tylko we wtorek 2 kursy zrobiłem. ty serio piszesz? ile płacisz ? :polew: Płacisz Powinieneś się cieszyć że chciałem Cię zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 o której mniej więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie wiem zależy jak się wyrobię z pierwszym kursem, czy dadzą mi pomocnika z firmy, czy leśniczy wyda wieczorem drewno; a przede wszystkim czy będzie mi się chciało. Pewnie jakoś pod zakaz 17 - 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi