jedrekx Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Na Glinkach i na Czerwonego Krzyża. tylko tam dobrze ogarniają w Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 pozdro manny a co do lpg to cxerwonego krzyza.kiedys tam zakladalem to zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Artur, Ty to już w ogóle ostatnio rzadko jesteś na forum... Nowek, znów Cię widziałem jak z psem szedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 czesc!! Mam pytanko gdzie w Bdg można założyć dobrze lpg? i jaki założyć najlepiej ? Zaraz obok mnie jest taki punkt. Nigdy się LPG nie interesowałem, ale oni wiecznie mają pełno ludzi, więc chyba o czymś to świadczy. Grzechu może ci więcej powie, byliśmy tam ostatnio. złego słowa nie powiem .... inny gazownicy sami mnie odsyłali na Czerwonego Krzyża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 to czekam az wpadniesz na piwko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 siemka z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 siemka z rana ty chyba nie masz co w domu robić ?... 06:06 [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 08:32_________________________________________________nowe TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 siemka z rana ty chyba nie masz co w domu robić ?... 06:06 [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 08:32_________________________________________________nowe TDI marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ładna ta nowa A6. Ale widziałem w Toruniu chyba jakąś biedniejszą wersje w sedanie na małych alu i wyglądała jakoś dziwnie nieproporcjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ma ktos jeszcze jakies propozycje miejsca na spot 25/09? torun barbarka torun poligon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 czesc!! Mam pytanko gdzie w Bdg można założyć dobrze lpg? i jaki założyć najlepiej ? Zaraz obok mnie jest taki punkt. Nigdy się LPG nie interesowałem, ale oni wiecznie mają pełno ludzi, więc chyba o czymś to świadczy. Grzechu może ci więcej powie, byliśmy tam ostatnio. złego słowa nie powiem .... inny gazownicy sami mnie odsyłali na Czerwonego Krzyża Gaz jest tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jedrek na swoje wytłumaczenie mam to co już pisałem wcześniej...pisałem pracę mgr no i w poniedziałek mam obronę więć chyba rozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ok niech bedzie ... wybaczamy ale jak obronisz to trzeba bedzie zrobić spota piwnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Kto to? CB___9M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 michał_g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jedrek na swoje wytłumaczenie mam to co już pisałem wcześniej...pisałem pracę mgr no i w poniedziałek mam obronę więć chyba rozumiesz aaaa... myślałem, że już po. w takim razie wybaczamy powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Gaz jest tylko to czemu mi w ramionach jak syn płakałeś że nie masz gazu,że dużo benzyny chleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi