Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macieja z Gordona jeszcze namawiam może podłapie bakcyla i będzie kolejny do grupy :naughty

znam gościa, gadaj gadaj będzie więcej aut :kox:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1. dropsone

2. jedrekx

3. Janekx

4. Darek

5. Bula87

6. Damian

7.chevidan

8. ArturB6

9. Krzychu

10.Wera

11.dobis1

12.

Opublikowano

Dopisane :hi:

:notworthy:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 12:22_________________________________________________potrzebuje pomocy z telefonem, ostatnio wpadl mi w rece iphone 4g z angli.... i co teraz.... trzeba by bylo wywalic simlocka, wgrac moze nowy soft z polskim jezykiem.... dociac karte na micro sim (czy jak to tam sie zwie).... nie mam zabardzo pojecia o tym a nie mam tez czasu zeby siedziec godzinami w internecie... jak ma ktos o tym pojecie, albo zna kogos co ma o tym pojecie prosil bym o kontakt oczywiscie nie za darmo...

Opublikowano

Miłej nocki

taka cisza tutaj.. chyba wszyscy pucują fury na niedziele... :gwizdanie:

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano

kuzwa auto stalo pare dni niedaleko silosa z cementem, i jest teraz cale biale.... za ciula nie moge tego domyc :wallbash: znowu czeka mnie glinkowanie calego auta :gwizdanie:

Opublikowano

kuzwa auto stalo pare dni niedaleko silosa z cementem, i jest teraz cale biale.... za ciula nie moge tego domyc :wallbash: znowu czeka mnie glinkowanie calego auta :gwizdanie:

I znowu będzie się świecić :) Pewnie wszyscy wypucują autka na niedziele i będą wyglądać jak salonowe :tongue4:
Opublikowano

To nie zapomnijcie wziąć aparatów :cool1:

Opublikowano
:facepalm: potem nikt by nie chciał uwierzyć, że był spot z mocną obsadą osobową :naughty:
Opublikowano

I znowu będzie się świecić :) Pewnie wszyscy wypucują autka na niedziele i będą wyglądać jak salonowe :tongue4:

ja nie pucuje, pogoda nie nastraja za bardzo :wallbash: przyjeżdżam brudasem :decayed:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

jedrekx dziś ładnie, od rana słoneczko. Ja wczoraj się zabrałem za czyszczenie

Opublikowano

dziś nie ma czasu jechać umyć auta.. zobaczymy, może podjadę na myjkę przed spotem :decayed:

Opublikowano

:bry:

dziś nie ma czasu jechać umyć auta.. zobaczymy, może podjadę na myjkę przed spotem :decayed:

tylko nie myj przedniej szyby w trakcie przejazdu na spot bo znów będziesz miał plamy na tylnej klapie :tongue4:

Opublikowano

oj tam, oj tam... moje spryskiwacze po prostu dobrze działają :decayed:

Opublikowano

tylko nie wiadomo czy masz źle na szybę ustawione czy to z lamp przednich :polew:

Opublikowano

i na szybę i na reflektory dobrze działa.. a że idzie bonus na tylną szybę albo klapę.. no cóż zrobić :decayed:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 12:41_________________________________________________Manny, jak Ci się podoba plan zajęć? jak dla mnie z d*py :thumbdown: