Janekx Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 no ciekawie jest na tej stronie tematu
Kierownik Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 standardowo ... to moze zadam takie pytanie ... jakie ET macie reniu bula u siebie w waszych audi sportach i czy obciera wam coś podczas jazdy ?
Artur82 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Musti albo Ty mnie dymasz z tymi PW albo piszesz do kogos innego... :polew: skrzynke mam pusta
bula87 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 standardowo ... to moze zadam takie pytanie ... jakie ET macie reniu bula u siebie w waszych audi sportach i czy obciera wam coś podczas jazdy ? jakie ET nie wiem, będę wiedział jak je ściągnę ja mam u siebie dystanse 15mm na wszystkich kołach, bo na oponie 235/45/R17 się nie mieściły i tył obcierał. Jak coś to będę miał swoje na sprzedaż jak tylko zimę założę
Kierownik Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 zobaczymy ... narazie w planach zakup mam 17stek wlasnie ... ale zastanawiam sie nad et ... bo chce miec spokój ze wszystkim
Artur82 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 bula ja kupuje od Ciebie dystanse
djbinek Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Siema, kiedy spot w Toruniu będzie albo Bydzi?
jedrekx Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 teraz pora na Bydgoszcz :gwizdanie:
djbinek Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 No to coś organizujecie? Ja do Bydzi mogę podjechać, przy okazji zaliczę spot BMW
damian_qbass Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 no ja w niedziele nie moge :( ale na moje może i spot być w świeciu...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Ja do Bydzi mogę podjechać, przy okazji zaliczę spot BMW Bawarek ma spoty w soboty o 17 na placu BKB (możemy się spiknąć 7er w Strzyżawie jak nie wiesz gdzie ten plac jest)
WIŚNIA Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 dobis1 ustrzelony koło Mondi,cały dzień tamtędy jeździłem i z wszystkich stron chyba twój samochód obejrzałem a Kempes się naucz że jak jedziesz tą żółtą landryną na zapałki to patrz na drogę a nie w podlogę
musti Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Musti albo Ty mnie dymasz z tymi PW albo piszesz do kogos innego... :polew: skrzynke mam pusta :polew: tak wiesz piszę do świętego mikołaja PW odbieraj :>
jedrekx Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 tzn ogólnie spot przypada chyba za tydzień z tego co kojarzę? i wtedy chyba Bydgoszcz, a o tej niedzieli była mowa o Świeciu.. zamieszałem troszkę
damian_qbass Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 oj Jędrek Jędrek... ale u mnie wiatr się zrobił... masakra.. u was też tak wieje?
Rekomendowane odpowiedzi