bula87 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 znalazłem książkę serwisową ostatni wpis 172 tysie a teraz ma 188 jak chcesz to mam znajomego, który może załatwić od pierwszych metrów najechanych do teraz z pieczątkami serwisu jakiego chcesz Moze jutro wieczorem jakis spontan? jestem za
Artur82 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Panowie...gdzie w Bydgoszczy można zważyć auto razem z kierowcą?? Pytam bo mam program, do pomiaru mocy i Nm ale najważniejsza jest waga auta
bula87 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Panowie...gdzie w Bydgoszczy można zważyć auto razem z kierowcą?? Pytam bo mam program, do pomiaru mocy i Nm ale najważniejsza jest waga auta Może i to głupi pomysł, ale u nas koło Świecia jak się jedzie na plac wysypiska śmieci to trzeba auto zważyć przed wjazdem i wyjazdem proponuje żebyś podjechał do jakiegoś składu opału oni mają wagi najazdowe
Reniu Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Panowie...gdzie w Bydgoszczy można zważyć auto razem z kierowcą?? Pytam bo mam program, do pomiaru mocy i Nm ale najważniejsza jest waga auta Nie bardzo bym wierzył takim programom, co najwyżej traktował jako ciekawostkę, coś jak kody klimatronika Tak w ogóle to siemanko
jedrekx Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 to kto jeszcze wpadnie dziś pod tesco?
karolusss Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Panowie...gdzie w Bydgoszczy można zważyć auto razem z kierowcą?? Pytam bo mam program, do pomiaru mocy i Nm ale najważniejsza jest waga auta Artur jedź na najbliższy skup złomu Tam mają takie fajne wagi że zważą Ciebie samochód i co tam będziesz chciał jeszcze. Na Podmiejskiej w Bydgoszczy jest przykładowo taki skup ale podejrzewam, że większość skupów trochę większych niż "U Zenka za winklem" ma taką wagę.
Reniu Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Reniu mógłbyś w końcu wpaść Mówisz?
Artur82 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 a ja sie niestety nie wyrobie :wallbash:
bula87 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 a ja sie niestety nie wyrobie :wallbash: ale o 19 i tak już wszystkie składy opału i złomowiska nieczynne więc i tak auta nie zważysz
Rekomendowane odpowiedzi