rafi_a4 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja to rozumiem ze nie kazdy musi sie lubic ale po co to pisac na forum jak ktos nowy sie zalogowal
Reniu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wiadomo, nie ma co dalej drążyć tematu. Oczywiste jest, że na takie zachowanie nie ma tutaj miejsca. Jak tam po weekendzie? Mój się przeciągnął do wczoraj
rafi_a4 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 no to ladnie balowales ja w tym tygodniu mam dzis i jutro tylko wolne
Reniu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 no to ladnie balowales ja w tym tygodniu mam dzis i jutro tylko wolne E tam balowanie, po prostu dodatkowe dwa dni Jeszcze tylko trzy i znowu laba
krzychu-trn Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 widzę że coś tu się działo a człowiek chwile nie wejdzie na forum. Makabra!
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 mam nadzieję, że w weekend coś ogarniamy?
bula87 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 mam nadzieję, że w weekend coś ogarniamy? bardzo chętnie tylko, że w niedziele mi nie bardzo pasuje może coś w piątek zorganizujemy, może być nawet połączone z imprezą w jakimś klubie?
Janekx Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 a propo klubu Bartek byłeś już w może w Carmelu? Bo słyszałem, że dość fajny klub jak na naszą okolice
manny90 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dawno tyle czytania nie było Szkoda tylko, że dyskusja poziomu nie trzymała, ale zostawię to bez komentarza. mam nadzieję, że w weekend coś ogarniamy? mam nadzieję, że w weekend coś ogarniamy? Zdało by się nareszcie ;P Dla mnie najlepiej niedziela, ew. sobota. W piątek odpadam.
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 w piątek to i u mnie ciężko.. ale sobota/niedziela spoko
bula87 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 a propo klubu Bartek byłeś już w może w Carmelu? Bo słyszałem, że dość fajny klub jak na naszą okolice nie byłem bo nie mam czasu, podobno selekcja jest przy wejściu, sprawdzanie dowodów itp. klub jako lokal podobno fajny i muzę dobrą grają lepiej niż Maiami klub :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 14:56_________________________________________________ w piątek to i u mnie ciężko.. ale sobota/niedziela spoko to może sobota co? ale chłopy do Świecia się w końcu wybierzcie
Janekx Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 noo właśnie, w świeciu dobra frekwencja jest :gwizdanie:
bula87 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 noo właśnie, w świeciu dobra frekwencja jest :gwizdanie:
dobis1 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 pany wyruszył dzisiaj do mnie esowy zderzak
Rekomendowane odpowiedzi