Opublikowano 6 Grudnia 201114 l ja już sobie wydrukowałem stronę 1814 w razie jakby Grzesiowi jakieś głupoty przyszły do głowy :gwizdanie: Dropson poszło jak zwykle o nic...ale poprostu nie pozwole sobie, żeby ktoś wyzywał mnie publicznie od ciot i groził, zniszczeniem auta bądź uszkodzeniem ciała...nich chłopak na przyszłość się zastanowi...bo to jest na 1000% karalne
Opublikowano 6 Grudnia 201114 l A co ma być ? Stara bida A co slychać na mazowszu ? LaserRota już widze że nie masz ?
Opublikowano 6 Grudnia 201114 l Ano nie, teraz smigam nowa Fabia i nadal odczuwam roznice... A na mazowszu to tak samo tyle ze wiecej roboty i szybciej zycie plynie
Opublikowano 6 Grudnia 201114 l :polew: widzę grubo się dzieje [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 20:21_________________________________________________ kurwaaaaaaa jak to czytam to hooooj strzela...tacy młodzi to brac sie do roboty a nie pozniej narzekac jak w Polsce źle!! Nygusy!!!!!! :wallbash: nie skomentuje tego bo nie chce znowu uciszenia ale po co się cioto znowu wtryniasz nie tam gdzie trzeba :polew:
Opublikowano 6 Grudnia 201114 l Ano nie, teraz smigam nowa Fabia i nadal odczuwam roznice... A na mazowszu to tak samo tyle ze wiecej roboty i szybciej zycie plynie na spota zapraszamy kolegę
Opublikowano 6 Grudnia 201114 l Witaj Bartek! Rzeczywiście dawno Cię nie było kiedy będziesz w Bydgoszczy coby na jakiegoś spota wpaść?
Opublikowano 6 Grudnia 201114 l Siemaneczko Jedrek Obawiam sie ze przed 2021 juz nie zdaze przyjechac
Opublikowano 6 Grudnia 201114 l jasna sprawa, rozumiem mam jednak nadzieję, że uda nam się spotkać wcześniej niż za 10 lat
Opublikowano 6 Grudnia 201114 l i lepiej nie zostawiaj padła pod blokiem bo mogę przypadkiem przejeżdżać obok i je uszkodzić cioto....taka moja rada :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Miszcz
Opublikowano 7 Grudnia 201114 l :sick3: a ja krece nowych klubowiczow na stacji. Jak to przeczytaja to na bank przyjada na spota :wallbash: Tak wogole to czesc bartek
Opublikowano 7 Grudnia 201114 l Podwórkowa pyskówka, Grzegorz zapomniał, że za pewne sprawy odpowiada się prawnie i nie wszystko się rozwiązuje w ciemnej bramie