felipe.avant Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Opublikowano 20 Lipca 2008 panowie spotkajmy się wkońcu,czy to jest takie ciężkie żeby sobie spokojnie pogadać, może ktoś również wpadł by z wagiem
Grzegorz76 Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 kolego, ale ty masz w brodnicy pod nosem taką firmę: http://diesel-tuning.pl/cennik.php Sprawdzałeś? A najlepiej to kupić sobie fejsa za 100 zł, zrobić logi zgodnie z przepisem i wrzucić na dział diagnostyka - i będziesz wiedział wszystko, a fejs ci zostanie na "potem" . Ja tak zrobiłem i wyszło, że turbawka do czyszczenia A teraz moje małe OT - ponieważ nie bardzo chcieliście mi podpowiedzieć w osobnym wątku : gdzie w Toruniu mogę dać do czyszczenia turbawkę? Robił ktoś już to? Hehe, dzięki A ja nie wiedziałem Pozdrawiam.
rafis Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 panowie spotkajmy się wkońcu,czy to jest takie ciężkie żeby sobie spokojnie pogadać, może ktoś również wpadł by z wagiem no dokładnie trzeba sie ogarnac i cos wkoncu wykombinowac.
felipe.avant Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Opublikowano 21 Lipca 2008 komu odpowiada np godzina 18?? w jakiś miły dzień tygodnia..
marcin_ducze Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Mi pasuje, ale w następnym tygodniu..
c2tomek Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 mi jak zawsze ciągle pasuje pozdro chłopaki
felipe.avant Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 czyli umawiamy sie na przyszły tydzień,może poniedziałek??popołudniu,czekam na propozycje[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 23:27 _________________________________________________spotkanie dziś, bezcenne :>
Gość Czarek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Siema wszystkim :> Chętnie bym się spotkał ale mi nie pasuje w tygodniu . Czy nie lepiej w niedzielę po 16-stej No i gdzie?
felipe.avant Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 to jak ludki niedziela odpowiada? ilu chętnych się pisze na spotkanie??
rafis Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 jutro smigam do Sopotu, i w niedziele powinienem juz byc popoludniu.
qoperek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 no ja bym sie tez raczej pisal bo mam milion pytan tak ogolem o audi
Grzegorz76 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja kiedyś się też wybiorę tylko dojdę do ładu z autem.
felipe.avant Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Panowie no bez sciemniania, konkretnie kto by się pojawił na spocie będą pytania, będą odpowiedzi, może damy rade spotkać się większą grupą...
qoperek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ja jestem wolny w sumie od sob od 13 i gdzie by bylo to party ???
proste Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ja jestem chetny:P cos trzeba ruszyc kuj-pom bo jakos nie mozemy sie zorganizowac:P
qoperek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no to gdzie i o ktorej???? jakby co moge wziasc grilla do kufra :> :>
felipe.avant Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 wiec jak bedzie grill w "bagazniku":) proponuje się spotkać przy wylocie z bydgoszczy na ul. Nad Torem dla niewtajemniczonych wpisać w "google earth" jest tam market Polo wiec na parkingu, przy okazji kupi się piwko, póżniej możemy podjechać nad jeziorko dosłownie 5km/bożenkowo/ godzina spotkania to 16:00
marcin_ducze Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 życze fajnej imprezki, ja zjeżdżam do kraju dopiero w następną niedziele, będe sledził czy coś wypaliłoczy nie...
qoperek Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 to wtedy jutro czy kiedy bo dzis dopiero teraz wl kompa i zobaczylem a jest po 16
Rekomendowane odpowiedzi