Artur82 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 http://www.mototok.pl/Audi-RS4-ponownie-tylko-jako-kombi-a1544
Kierownik Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Wszystko fajnie pięknie ale dlaczego to V8 FSI , A nie TFSi ?
bula87 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Wszystko fajnie pięknie ale dlaczego to V8 FSI , A nie TFSi ? a po co kupować auto i nic przy nim nie zrobić?
bula87 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to jak ze spotem? będzie coś kiedyś? ja jestem za jutro pod wieczór wieczór w Bydgoszczy tylko nie wiem jeszcze, na którą dokładnie
jedrekx Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 jutro może być ze mną problem.. ale może się uda
Kierownik Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 jutro odpadam do 22:30 jestem w robocie
Janekx Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja też nie... chyba jakiś wypadek poważniejszy był dziś na wysokości Chełmna/Grubna. Korek był już na wysokości Żygląda jak jechałem rano W Grubnie kawałek za szkołą w stronę Torunia 2 ciężarówki i chyba osobowy, prawie 2 godziny było zablokowane. Ja przez Kijewo objechałem no ja też w końcu zapuściłem się przez Małe Czyste, ale tam też przejazd nie był najlepszy
Kempes_1985 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja też nie... chyba jakiś wypadek poważniejszy był dziś na wysokości Chełmna/Grubna. Korek był już na wysokości Żygląda jak jechałem rano W Grubnie kawałek za szkołą w stronę Torunia 2 ciężarówki i chyba osobowy, prawie 2 godziny było zablokowane. Ja przez Kijewo objechałem no ja też w końcu zapuściłem się przez Małe Czyste, ale tam też przejazd nie był najlepszy Ja wolałem zestawem się tam nie pchać. Dzisiaj osobówką przez zaspy się przebijałem w drodze do pracy - jedna zaspa do wys. halogenów długa z 200m 1/2 Q ledwo dało radę
jedrekx Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 ludzie ocipieli.. śmieją się z Angoli i Francuzów, że jak spadnie śnieg to panikują, a u nas dokładnie to samo
Rekomendowane odpowiedzi