winczako Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja tyż. Deszcz pada, srodek lokomocji stoi bez maglownicy i oczek w garazu u mechanika, więc raczej pogoda na browarka niz na spot w moim przypadku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 to jest ten spot dziś czy nie bardzo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 to jest ten spot dziś czy nie bardzo ?? no ja mogę podjechać, ale czy jest sens na 3 auta znów stać? czy ktoś z Torunia jeszcze będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam Zuzy sedan i mój kombiak są na sprzedaż jakby ktoś szukał cena of kors do negocjacji, po więcej info zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mam pytanko, może ktoś polecić jakiś sprawny serwis wymiany opon w fordonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Raf Car na Bydgoskiej, Moto Budrex na Fordońskiej na wysokości fotoradaru, w sumie to tylko z tych dwóch korzystałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Raf Car na Bydgoskiej, Moto Budrex na Fordońskiej na wysokości fotoradaru, w sumie to tylko z tych dwóch korzystałem Dzięki, wystarczy do któregoś pewnie dziś zajrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 karolus PM poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jędrzej ty jeszcze trzeźwy ? Jeszcze raz najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jędrek Wszystkiego Najlepszego!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 karolus PM poszedl Wysłałem niby odpowiedź ale trochę się zamotałem Mam nadzieję że doszła... Ps. Jędrek ode mnie i Zuzki również wszystkiego NAJ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 dzięki za życzenia Jędrzej ty jeszcze trzeźwy ? Jeszcze raz najlepszego trzeźwy, trzeźwy bo w pracy urodziny opijałem już w piątek w Gdańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jędras Najlepszego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi