Kierownik Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 No to ja tez dołączam sie do życzeń
Kierownik Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jedzie ktoś dziś poślizgać sie na Auchan ?
jedrekx Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 najlepszego ja bym chętnie wpadł, ale jutro śmigam A3 w trasę i wolę nie ryzykować ;P
Kierownik Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Aaa no to w takim razie szerokosci i przyczepnosci , bo o nia teraz trudno :gwizdanie:
majki77 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 witam klubowiczów :> czy ktoś myślał jeszcze o spocie przed świętami, jakby co to zapraszam do torunia w środę popołudniu, na opłatek, świąteczne życzenia no i pewnie jak to Ja jakieś orędzie wygłoszę podsumowujące miniony rok wiem że jest to dzień przed wigilią ale myślę że koledzy z bydzi nie odzwyczaili się od wyjazdów za miasto jakieś 1,5 godzinki znajdą. także jeśli ktoś czuje się na siłach to niech się określi i tyle, mam nadzieję że nie muszę przypominać moich samotnych przyjazdów na spoty i przed świętami mnie zaskoczycie :gwizdanie: pozdrowionka
Kierownik Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja odpadam , Kręcę makowce i lepie pierogi ;(
hbd Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 No właśnie, może jakiś inny termin? Bo ja w środę mam wigilię w biurze i nie będę w stanie niczego prowadzić, może nawet to mnie będą prowadzić ;] A tak btw to nie polecam pracy w niedziele... jest do d*py..
Reniu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Niedzielna praca w niwecz się obraca Jutro jest szansa, że wyrwał bym się z domu. Im bliżej świąt, tym gorzej z wolnym czasem.
manny90 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja jestem wstępnie za, jak będzie konkretny dzień i godzina ustalona to mogę coś więcej powiedzieć. Mam jeszcze sporo spraw do załatwienia przed wyjazdem, ale myślę, że te kilka godzin znajdę. BTW Majki stęskniłeś się za Bydgoszczą, żeś się na Schellu pokazał? Pozdro
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 mi ta sieroda tez do konca nie pasuje, ale poniedzialek czy wtorek w toruniu, to napewno podjade chociaz na chwile
majki77 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja jestem wstępnie za, jak będzie konkretny dzień i godzina ustalona to mogę coś więcej powiedzieć. Mam jeszcze sporo spraw do załatwienia przed wyjazdem, ale myślę, że te kilka godzin znajdę. BTW Majki stęskniłeś się za Bydgoszczą, żeś się na Schellu pokazał? Pozdro w MCdonaldzie byłem z kumplem,łatwilismy jedną sprwę w bydzi na chwilę. TO MOŻE WTOREK BĘDZIE OPTYMALNY NA SPOT PRZEDŚWIĄTECZNY W TORUNIU KTO SIĘ PISZE???
Reniu Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Mi poniedziałek bardziej pasuje. We wtorek nie jestem pewien czy się wyrwę
Rekomendowane odpowiedzi