hidden22 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam. niedługo zakupuje radio na 2 din i Szukam kogoś z kuj-pom kto by ogarnął przekładkę kosza na 2 din oraz żeby zakodować radyjko proszę o pw . dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Artur jak auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Artur pamietasz o naklejkach dla mnie? o f*ck zapomniałem...bo trochę mam na głowie...podeśli mi jeszcze raz PW... ...ale w zamian za to głosik poleciał spoko teraz to i ja mam sporo roboty i nie ma pospiechu, w przyszlym tygodniu podesle jeszcze raz ten projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Siema postaram się podskoczyć na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Siema postaram się podskoczyć na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 a idz pan w c**j znowu auto mi porysowali;///////////////////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 kolejny ma ktoś z Was dostęp do wyważarki (najlepiej w Bydgoszczy) żeby sprawdzić 2 felgi za dobrą flaszkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 co to się ostatnio dzieje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Bieda... ludziom za bardzo przeszkadza, że ktoś ma coś lepszego/ ładniejszego/ bardziej zadbanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Otles2...łącze się z Tobą w smutku...masz AC?? hidden22...ja mogę Ci to ogarnąc...jak co to wal PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 TAKIEMU H..... tylko nogi z d*py powyrywać i to powoli żeby długo cierpiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcina4. Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 To po co lakierujecie, porysowanych nie rysuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 To po co lakierujecie, porysowanych nie rysuja... :facepalm: a tak w ogóle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 To po co lakierujecie, porysowanych nie rysuja... To po h*j jeździsz audi...jak fordy też jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 To po co lakierujecie, porysowanych nie rysuja... To po h*j jeździsz audi...jak fordy też jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi88 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Panowie, poszukuję przekaźnika o numerze 229 (czasówki wycieraczek), znajdował się ów taki w b3, b4 i w b5... nie ma może ktoś na odstąpienie ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Lista na jutro: 1. wera 2. jedrekx 3. bula87 4. Kierownik (?) 5. Janekx (?) 6. Reniu (?) 7. ArturB6 (?) o nikim nie zapomniałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi