winczako Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Artur, jak pracujesz w tym tygodniu? Moze bym podskoczyl to bysmy podpieli moja padake pod kompa bo twerdzi ze jestem na srodku ... baltyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Lista na jutro:1. wera 2. jedrekx 3. bula87 4. Kierownik (?) 5. Janekx (?) 6. Reniu (?) 7. ArturB6 (?) o nikim nie zapomniałem? standardowo jak będzie padało to TESCO, a jeśli nie to Łuczniczka praca mgr zakończona:kox:, czeka na oficjalne zatwierdzenie i druk ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- Artur, jak pracujesz w tym tygodniu? Moze bym podskoczyl to bysmy podpieli moja padake pod kompa bo twerdzi ze jestem na srodku ... baltyku listwy boczne tak poszerzają, że unosi się na wodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam ja dopiero 21 bede w polsce, a z checia wpadlbym na spota... nawet czasu nie ma zeby na forum posiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 ja potwierdzam przybycie na jutro... ...winczako mam druga zmiane, ale jutro bede z kompem...no a podstrawa to sprawdz antene...bo ja tak mialem jak antena stracila mase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 przed podpięciem CANów było w miarę wporządku, Cany ją "zdezorientowały" . Kurde, ja dziś na dyżurze siedze 150km z bydgoszczy :/. Chyba nie jest nam dane sie spotkac . O ktorej konczysz zmiane? o 22? Moze po tej godzienie? to jest 10-15min roboty (a moze i mniej). Oczywiscie jesli nie pasuje Ci tak pozno to odłożymy temat do przyszlego weekendu np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Spocik dzisiaj o 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No to do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 mee too Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 dzięki za spocik! dobra frekwencja, fajnie było zobaczyć niektórych po dość długiej nieobecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 10km/h wolniej na rondzie i by wpadł we mnie samochód ale nie trafił dostalo auto za mną i wylądował na latarni .....;d;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 rowniez dziekuje za spota :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 równiez dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki za spota jak się inni kierowcy na nas patrzeli jak jechaliśmy w stronę Fordonu w kilka aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Również dziękuje bardzo za spota:) no i miło było was zobaczyć po dłuższej przerwie 10km/h wolniej na rondzie i by wpadł we mnie samochód ale nie trafił dostalo auto za mną i wylądował na latarni .....;d;d no to szcześcia troche miałeś... a odnośnie tej fordońskiej to sympatycznie jest jechać w kilka autek jednego modelu:) kierowcy patrzą z zazdroscią :P trzeba częściej no i pomyślcie nad tym grillem ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- a taka mała informacja , Toruniu powstał profesjonalny tor do kartingów, tzn on w zasadzie był od czasu kiedy została wybudowana motoarena ale teraz dopiero został wykorzystany, więć jeśli byście reflektowali można się kiedyś umówić na małe sciganie Racing Arena - Strona główna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 no trzeba będzie coś skręcić tylko trzeba pomyśleć nad terminem i miejscem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 w Bydgoszczy tor kartingowy jest w tracie rozbudowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 za tydzień to z grilem może być ciężko z racji tego weekendu i meczy, ale może za 2 tygodnie? ktro wie jeśli pogoda dopisze , w zasadzie na grila to wystarczy troche trawki, jakieś miejsce do siedzenia ewentualnie drewniany stolik:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 podobno w Toruniu na Barbarce jest fajna miejscówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi