bula87 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 ja za 2 tygodnie jadę na wesele kuzynki, ale myślę że ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 no jest jest, jeśli byli by chętni na jechanie z Bydgoszczy no to pewnie, można i tak coś zoorganizować ... heh albo tak jak kiedyś.. na poligonie:P trawy pełno, miejsce jest gdzie autko postawić, zrobić zdjątko... może przy okazji kolejna sesja z większą ilością autek ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 ale to trzeba by było zrobić z miesięcznym wyprzedzeniem, żeby wszyscy co pracują na zmiany mieli wolne w ten dzień to frekwencja dopisze wtedy nawet wcześniej można coś zorganizować niż 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 no to już się pisze.. za 2 tygodnie spot grilowy z fotografirennnn ... toruń-poligon ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- 17 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 To po co lakierujecie, porysowanych nie rysuja... To po h*j jeździsz audi...jak fordy też jeżdżą pw mam taki 100% sprawny dwa dni temu wyciadniety z mojego auta, podrzyc 4-paka i jest twoj... pw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 U mnie w kambodżańskiej wiosce na Bajce ostatnio gość się przebiegł po samochodach przed moją klatką... też mu przeszkadzały że stoją..., a 2 dni później komuś przeszkadzało lusterko w samochodzie który stał to je upier.... i leżało obok. Ps. Reniu to nie bieda, to nuda lasuje mózgi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 a Ty wczoraj dałeś ciała bo miałeś być.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Siema, również dziękuję za wczorajszego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Miłego dzionka pomimo pogody wszystkim:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 lepiej późno niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 mam takowe pytanko czy miał ktoś styczność możne z tym danym głośnikiem w realu HORN - PRODUKTY :: DO SAMOCHODU :: FOCAL :: PERFORMANCE :: SUB P 30 DB niby specyfikacja OKI lecz bardzo słaba możliwość wychylenia membrany i nie wiem czy ryzykować czy iść w pewne subwofery ale focal to już powinno być samo w sobie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 tak jak obiecałem są zdjęcia http://a4-klub.pl/kujawsko-pomorskie-81/gie-da-kujawsko-pomorska-og-oszenia-102749/index5.html#post2890542 Przepraszam za jakość robione kalkulatorem, jak będę miał trochę więcej czasu to wrzucę lepsze ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- mam takowe pytanko czy miał ktoś styczność możne z tym danym głośnikiem w realu HORN - PRODUKTY :: DO SAMOCHODU :: FOCAL :: PERFORMANCE :: SUB P 30 DB niby specyfikacja OKI lecz bardzo słaba możliwość wychylenia membrany i nie wiem czy ryzykować czy iść w pewne subwofery ale focal to już powinno być samo w sobie dobre firma dobra podejrzewam, że gra dobrze ale czy nie lepiej za te pieniądze kupić coś innego? np jakiś dwucewkowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 heh ale to jest 2 cewkowy i to każda cewka 4 omy czyli wzmak mono stabilny pod 2 omy i będzie lusterka urywało )) ma być jakość a ten sub ma super częstotliwość i może być mega głęboki basss ale to przekonam sie chyba na własnych uszach ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 sorry nie doczytałem dokładnie opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi