wera :) Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 no najlepszego ja dziś też świętuje więc sobie też życzę najlepszego :drunk::drunk:
przemciotorun Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 no najlepszego ja dziś też świętuje więc sobie też życzę najlepszego :drunk::drunk: swietujesz zdanie matury
dobis1 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 najlepszego dla wszystkich kto coś dzisiaj ma
Reniu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja mam jeszcze dzisiaj początek weekendu... po 15.... niestety
jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Janekx, czy Twój kolega robi duże przebiegi? bo może miałbym dla niego ciekawą ofertę
przemciotorun Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja mam jeszcze dzisiaj początek weekendu... po 15.... niestety ty to masz dobrze....
Reniu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Tja... właśnie się dowiedziałem, że przez weekend tez coś tam będę musiał podłubać Chwila przed wyjściem rzecz jasna
jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Oferta - Opel Vectra - Witam. Na sprzedaż mam bardzo ładne i wygodne auto jakim jest Vectra C sedan. Wersja wyposażeniowa Elegance. Auto pochodzi z 2002 jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam
Janekx Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Janekx, czy Twój kolega robi duże przebiegi? bo może miałbym dla niego ciekawą ofertę 10-15 tyś w roku ... a co masz ciekawego? edit - rozumiem, że chodzi o tą Vectre?
wera :) Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 no najlepszego ja dziś też świętuje więc sobie też życzę najlepszego :drunk::drunk: swietujesz zdanie matury to może i też (poprawka z maty kolejna:facepalm:) nie sprawdzałam wyników urodziny mam i dziś baluje bo weekend długi przede mną :drunk: ---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ---------- dzięki wszystkim za życzenia
przemciotorun Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 nie ma moze ktos zbednej tablicy od angola? oczywiscie nie zadarmo, byle nie byla uszkodzona... (mocno) nie interesuja mnie numery... chodzi tylko o ksztault...
bula87 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 nie ma moze ktos zbednej tablicy od angola? oczywiscie nie zadarmo, byle nie byla uszkodzona... (mocno) nie interesuja mnie numery... chodzi tylko o ksztault... kuzyn przylatuje 10 lipca może uda się coś skołować..prostokąt, kwadrat? A może Ci tam jakąś konkretną zamówić?
jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Janekx, czy Twój kolega robi duże przebiegi? bo może miałbym dla niego ciekawą ofertę 10-15 tyś w roku ... a co masz ciekawego? edit - rozumiem, że chodzi o tą Vectre? dokładnie, Vectra
Rekomendowane odpowiedzi