jedrekx Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 jeszcze raz przepraszam za spóźnienie Przemek ja mam za mały samochód jak na przesyłki kurierskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 temat stukania rozpracowany !! Jest teraz zwarty i cichy... Wczesniej wydawalo sie ze sie swietnie prowadzi. Teraz swietnie czuc podłoże.... moja kieszen tez niestety nieco lżejsza.. ps. macie jakis kontakt w toruniu zeby bosh aerotwin do mojego gburka dostac w przyzwoitej cenie? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ja natomiast wymieniłem napinacz paska alternatora - strasznie wyglądał swojej roli to już nie spełniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 temat stukania rozpracowany !! Jest teraz zwarty i cichy... Wczesniej wydawalo sie ze sie swietnie prowadzi. Teraz swietnie czuc podłoże.... moja kieszen tez niestety nieco lżejsza.. ps. macie jakis kontakt w toruniu zeby bosh aerotwin do mojego gburka dostac w przyzwoitej cenie? pozdro co było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dropson - nie ma problemu Winczako - napisz coś więcej żeby na przyszłość było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi88 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Zawieszenie zostało jeszcze raz rozebrane na części pierwsze...włącznie z amortyzatorami... na trzepakach nic nie można było znaleźć.. Na koniec okazało się że oryginalnie śruby od łączników stabilizatorów mają 9 Fi, a wint 10,5 Fi..... mimo ze kupione orginalne łączniki do S4 razem ze śrubami lemfordera. Rozwiązanie problemu - śruby od forda. Objawy zniknęły. Samochód prowadzi się rewelacyjnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Zawieszenie zostało jeszcze raz rozebrane na części pierwsze...włącznie z amortyzatorami... na trzepakach nic nie można było znaleźć..Na koniec okazało się że oryginalnie śruby od łączników stabilizatorów mają 9 Fi, a wint 10,5 Fi..... mimo ze kupione orginalne łączniki do S4 razem ze śrubami lemfordera. Rozwiązanie problemu - śruby od forda. Objawy zniknęły. Samochód prowadzi się rewelacyjnie . niby bzdura, a ile szukania problemu, znając większość mechaników od nowa by wymieniali wszystko po kolei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Panowie mogę liczyć na wasz głos ? W zamian wpadnę na spota http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/listopad-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-251079/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Panowie mogę liczyć na wasz głos ? W zamian wpadnę na spota http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/listopad-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-251079/ oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarohd06 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Panowie mogę liczyć na wasz głos ? W zamian wpadnę na spota http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/listopad-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-251079/ Mój też poszedł;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 dzięki Panowie chyba nie jest taka zła fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi