przemciotorun Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 u mnie prawdopodobnie problem jest z wilgocia lub zimnym lutem, bo centralny dziala juk mu czapka stanie.... a najgorzej jest jak auto postoi na dworze potem w garazu, jak jest roznica temperatur.... Darek to szukaj tego z golfa III
Newman Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 wiesz co chyba sie jednak zdecyduje na taka sama. gosc na forum tutaj sprzedaje - zobaczymy co to. p.s. a nie..jeszcze raz dzisiaj spróbuje przelozyc caly silnik od mannego i dorezać reszte.
przemciotorun Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Bartek, lipa z ta soczewka, niby nie byla zla ale miala 3 zacieki jak by od wody, i chcialem je lekko przetrzec i schodzi ten chrom chyba ze chcesz ja zeby dac do regeneracji to mozesz ja zabierac
bula87 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Bartek, lipa z ta soczewka, niby nie byla zla ale miala 3 zacieki jak by od wody, i chcialem je lekko przetrzec i schodzi ten chrom chyba ze chcesz ja zeby dac do regeneracji to mozesz ja zabierac Dzięki i tak będę musiał wymontować te co są w lampach nawet jak do wymiany. Zobaczę czy nie są uszkodzone czy coś, a potem się pomyśli najwyżej trzeba będzie złożyć zamówienie u Gwertego
Newman Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Manny chyba jednak uda mi sie cos zrobić zamieniam całe to ustrojstwo z kanalikami wiec jest szansa dzisiaj składam i zobaczymy
WIŚNIA Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 dzisiaj widziałem takie samo A5 jak masz tylko na chyba 18 z czarnym grillem i wyglądało
bula87 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Mini odebrane:banan: widziałem na FB zacne
manny90 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Manny chyba jednak uda mi sie cos zrobić zamieniam całe to ustrojstwo z kanalikami wiec jest szansa dzisiaj składam i zobaczymy Spoko spoko, cieszę się że mogłem pomóc Mam nadzieję, że się wszystko uda.
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 :hi:Panowie nie wybiera się ktoś czasem do ASO ?
przemciotorun Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 kuzwa ja bylem ostatnio i jak mi zaspiewali za sam ten maly panel pod 4 przyciski do otwierania szyb 180zl to mi sie odechcialo tam jezdzic:kwasny:
Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 :hi:Panowie nie wybiera się ktoś czasem do ASO ? co potrzbujesz>??
jedrekx Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 dzisiaj widziałem takie samo A5 jak masz tylko na chyba 18 z czarnym grillem i wyglądało Ten sam kolor? Bo w Bydg jezdza razem z moim 2 w tym kolorze, ta druga ma na caly rok te 17tki, ktore mam na zimowce Poza tym 18tka na A5 nie wyglada, wiem po sobie 19 tez srednio, ale do tego silnika nie ma sensu wiekszego kola zakladac :/
WIŚNIA Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 dzisiaj widziałem takie samo A5 jak masz tylko na chyba 18 z czarnym grillem i wyglądało Ten sam kolor? Bo w Bydg jezdza razem z moim 2 w tym kolorze, ta druga ma na caly rok te 17tki, ktore mam na zimowce Poza tym 18tka na A5 nie wyglada, wiem po sobie 19 tez srednio, ale do tego silnika nie ma sensu wiekszego kola zakladac :/ ten sam,czarny grill i jakieś duże koło,blach nie widziałem bo leciał jak szatan alejami Jana Pawła
jedrekx Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 będzie trzeba sprzedać jak trzeci się taki sam pojawi
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 :hi:Panowie nie wybiera się ktoś czasem do ASO ? co potrzbujesz>?? chciałem panel szyb elektrycznych i kostkę halo a co jedziesz jakoś tam ?
przemciotorun Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 kurna az jestem ciekawy ile za panel Ci zaspiewaja
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 podobno po jakiś tam zniżkach było 165zł
Rekomendowane odpowiedzi