Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie prawdopodobnie problem jest z wilgocia lub zimnym lutem, bo centralny dziala juk mu czapka stanie.... a najgorzej jest jak auto postoi na dworze potem w garazu, jak jest roznica temperatur.... Darek to szukaj tego z golfa III

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiesz co chyba sie jednak zdecyduje na taka sama.

gosc na forum tutaj sprzedaje - zobaczymy co to.

p.s. a nie..jeszcze raz dzisiaj spróbuje przelozyc caly silnik od mannego i dorezać reszte.

Opublikowano

Bartek, lipa z ta soczewka, niby nie byla zla ale miala 3 zacieki jak by od wody, i chcialem je lekko przetrzec i schodzi ten chrom :facepalm: chyba ze chcesz ja zeby dac do regeneracji to mozesz ja zabierac

Opublikowano
Bartek, lipa z ta soczewka, niby nie byla zla ale miala 3 zacieki jak by od wody, i chcialem je lekko przetrzec i schodzi ten chrom :facepalm: chyba ze chcesz ja zeby dac do regeneracji to mozesz ja zabierac

Dzięki :hi: i tak będę musiał wymontować te co są w lampach nawet jak do wymiany. Zobaczę czy nie są uszkodzone czy coś, a potem się pomyśli najwyżej trzeba będzie złożyć zamówienie u Gwertego :kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Manny chyba jednak uda mi sie cos zrobić :) zamieniam całe to ustrojstwo z kanalikami wiec jest szansa :) dzisiaj składam i zobaczymy

Opublikowano

Mini odebrane:banan:

Opublikowano
:hi: dzisiaj widziałem takie samo A5 jak masz tylko na chyba 18 z czarnym grillem i wyglądało :kox:
Opublikowano

Mini odebrane:banan:

widziałem na FB zacne :decayed:

Opublikowano
Manny chyba jednak uda mi sie cos zrobić :) zamieniam całe to ustrojstwo z kanalikami wiec jest szansa :) dzisiaj składam i zobaczymy

Spoko spoko, cieszę się że mogłem pomóc :wink: Mam nadzieję, że się wszystko uda.

Opublikowano

:hi:Panowie nie wybiera się ktoś czasem do ASO ? :wink:

Opublikowano

kuzwa ja bylem ostatnio i jak mi zaspiewali za sam ten maly panel pod 4 przyciski do otwierania szyb 180zl to mi sie odechcialo tam jezdzic:kwasny:

Opublikowano

co potrzbujesz>??

Opublikowano
:hi: dzisiaj widziałem takie samo A5 jak masz tylko na chyba 18 z czarnym grillem i wyglądało :kox:

Ten sam kolor? Bo w Bydg jezdza razem z moim 2 w tym kolorze, ta druga ma na caly rok te 17tki, ktore mam na zimowce :wink: Poza tym 18tka na A5 nie wyglada, wiem po sobie :P 19 tez srednio, ale do tego silnika nie ma sensu wiekszego kola zakladac :/

Opublikowano

Ten sam kolor? Bo w Bydg jezdza razem z moim 2 w tym kolorze, ta druga ma na caly rok te 17tki, ktore mam na zimowce :wink: Poza tym 18tka na A5 nie wyglada, wiem po sobie :P 19 tez srednio, ale do tego silnika nie ma sensu wiekszego kola zakladac :/

ten sam,czarny grill i jakieś duże koło,blach nie widziałem bo leciał jak szatan alejami Jana Pawła

Opublikowano

będzie trzeba sprzedać jak trzeci się taki sam pojawi :grin:

Opublikowano

co potrzbujesz>??

chciałem panel szyb elektrycznych i kostkę halo :decayed: a co jedziesz jakoś tam ? :wink:

Opublikowano

podobno po jakiś tam zniżkach było 165zł :wink: