jedrekx Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 aaaa.. to z roboty wracałem, wyjeżdżałem z Wyszogrodzkiej w Fordońskiej. jeżdżę tamtędy bo Łowicka w remoncie od miesiąca i cholery już dostaję
bula87 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wiśnia, Jędrek już widział M.S. więc następny spot w Świeciu
bula87 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 jak M.S. będzie miała czas to też się zjawie
WIŚNIA Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 jak M.S. będzie miała czas to też się zjawie chyba nie będziecie się bić ? :polew:
Newman Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Manny tak jak mowilem przez tel - operacja sie udała. najlepsze jest to ze chcialem tą pompę zamontować sobie na spokojnie w garażu. Wziąłem ją do wozu i pojechałem na stacje bo musiałem zatankować... i co .. zonk. bez pompy rygiel od klapki wlewu paliwa jest zamknięty. szokkkk..musiałem zjechać i na szybko na kablach zamontować - krótki test i .... tadaaaaaaaaaaaaa działa i na razie za***iście.. chyba nawet lepiej niż oryginalna bo szybciej otwiera i krócej pompka chodzi. także na razie megaa hapy tutaj foto z mojego moda: http://img803.imageshack.us/img803/719/20130115144742.jpg Przełożyłem ten cały plastik, który się nakłada na silnik no i dalej całą górę grafitową bo wirnik od passata 2x wyższy Jak chcesz bez pompki otworzyć wlew to po prostu dmuchasz w wężyk który wychodzi z pompki Przerabiałem to w B5 jak mi się zimne luty w pompce porobiły PS Conajmniej głupio to wyglądało, zajeżdżam na stację, wlew zamknięty. Otwieram bagażnik z kluczyka, rozbieram obudowę pompki, wyciągam wężyk i dmucham Ludzie głupio się patrzyli heheh a widzisz..... na to nie wpadłem.
bula87 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 jak M.S. będzie miała czas to też się zjawie chyba nie będziecie się bić ? :polew: nie będzie zamieszek, będzie spokojnie chyba, że Jędrek będzie zazdrosny
WIŚNIA Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- jak M.S. będzie miała czas to też się zjawie chyba nie będziecie się bić ? :polew: nie będzie zamieszek, będzie spokojnie chyba, że Jędrek będzie zazdrosny jakoś się podzielicie
dobis1 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 nowego mieszkańca Świecia łatwimy czy może mieszkankę
jedrekx Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja tam się nigdzie nie przeprowadzam, mi w Bydgoszczy dobrze
bula87 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jędrek, nie kombinuj..w Świeciu są dobre drogi nawet jak założysz koła 20" i gwint
jedrekx Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 nie kombinuję.. nie planuję przeprowadzki
Rekomendowane odpowiedzi