djbinek Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Siemanko wszystkim! Sporo czasu mnie tutaj nie było Kiedy w Toruniu planujecie jakiś spocik, gdzie i o której? Z chęcią bym podjechał, pozdrawiam!
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 z Torunia to oprócz dropsone'a i czasami winczako nikt się nie udziela ostatnimi czasy spoty są praktycznie tylko w Bydgoszczy od około pół roku..
winczako Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 ...... w domu jestem jedno, dwa popoludnia w tygodniu. Jak się tak złoży ze spot jest w tym momencie to z chęcią się zjawiam... ale niestety zwykle bywa ze nidyrydy ;(. Zaluje, ale licze ze za kilka miesiecy sie to zmieni . Wtedy bede mocno parł! i nawet zobowiązuje się zorganizowania weekendu alko-spotowego w Dzikowie .
Robertuss Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Siemka! Kurier przywiózł felgi Można działać, jutro może przymiarka szybka
Robertuss Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 poka, poka Niestety nie ma się co podniecać. Nie wyrobię z kasą na ten sezon i nie będzie fajnych 18" Trafiły się 17" z dobrymi oponami i mam nadzieję, że coś z nich wymodzę. Jedno jest pewne: gwint + koła 205/40/17 8j ET45 mogą dać mega glebę xD
jedrekx Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 no dobra, ale jaki wzór? też zaczynałem przygodę z "dużymi kołami" od 17tki
Robertuss Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Jutro jakieś fotki porobie, fele to mercedesy pięcioramienna gwiazda
WIŚNIA Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 dzisiaj byłem o 20 na spocie BKB,zima temp. -3 i 28 samochodów przyjechało i tak praktycznie co tydzień a u nas jak 5 przyjedzie to mega spot
Rekomendowane odpowiedzi