Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: ludziska
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

siemanko.....tłok jakiś :wink: ......jak chcecie robić spota .....to dzwońcie i się umawiajcie bo Andrzej gotów podskoczyć :grin:

Opublikowano
siemanko.....tłok jakiś :wink: ......jak chcecie robić spota .....to dzwońcie i się umawiajcie bo Andrzej gotów podskoczyć :grin:

ściulik :grin: wpadaj i bijemy na bydgoszcz :wink: własnie zalałem bryke do pełna :decayed:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

ściulik :grin: wpadaj i bijemy na bydgoszcz :wink: własnie zalałem bryke do pełna :decayed:

yebany .....:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

na moje szczęście jestem do 17 w pracy :decayed:

wpadnij na kawusie :wink:

Opublikowano

yebany .....:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

na moje szczęście jestem do 17 w pracy :decayed:

wpadnij na kawusie :wink:

pózniej zadzwonie teraz musze dziewczyny do kościoła zawieś :wink:

Opublikowano
:hi: Dzięki pany za miłe spotkanie :wink::decayed: jedrzej dzięki za powitanie te kwiaty i orkiestra były nie potrzebne :wink::thumbup: Paweł odejście twojej furu to jest miazga :shock3: ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy :grin::decayed: co jeden to większy syf w autku :facepalm::grin::polew:

ojtamojtam - jutro posprzatam :P:decayed:

Opublikowano

:siema:

piękny dzień się zapowiada słonko świeci więc można autko sprzątnąć :decayed::decayed:

chłopaki też możecie skorzystać z pogody i auta posprzątać hehehhe:grin:

Opublikowano

moje już czyste i w środku i na zewnątrz.. od razu lepiej wygląda. tylko teraz koła szpecą niesamowicie :facepalm:

Opublikowano

a ja juz po zmiane na 17 letnie :) wczoraj polerka i juz przygotowana audi do sezonu letniego :) w razie mrozu lub sniegu mam 2gie auto na zimowkach wiec mogłem już sobie pozwolić :) Panowie szukam b7 avant TDI ma może ktoś na sprzedaż ? :wink::wink:

Opublikowano

Było u Was kilka dni temu....Jędrek widział....50k i do zabrania :wink:

Opublikowano
a ja juz po zmiane na 17 letnie :) wczoraj polerka i juz przygotowana audi do sezonu letniego :) w razie mrozu lub sniegu mam 2gie auto na zimowkach wiec mogłem już sobie pozwolić :) Panowie szukam b7 avant TDI ma może ktoś na sprzedaż ? :wink::wink:

wczoraj chyba się mijaliśmy na Wyzwolenia w Bydgoszczy tak koło 10 :whistling:

Opublikowano
:hi:NiskoiSzerokoAudiA4 nie mijaliśmy się czasem wczoraj ? Na wylocie na koszalin ?

pewnie ze tak :)) w sumie to od opery jechaliśmy praktycznie razem :wink:

dokładnie, gdybyś miał jakieś oznaczenie klubowe to prędzej bym Cie poznał :decayed:

Opublikowano
:hi:NiskoiSzerokoAudiA4 nie mijaliśmy się czasem wczoraj ? Na wylocie na koszalin ?

pewnie ze tak :)) w sumie to od opery jechaliśmy praktycznie razem :wink:

dokładnie, gdybyś miał jakieś oznaczenie klubowe to prędzej bym Cie poznał :decayed:

wczoraj 1 dzien po zmianie kół na letnie :) mysłałem ze bedzie jakiś spot pod łuczniczka bo bylem ok 16:45 ale nikogo nie widziałem . Pozostało wybrać się na basen i troszke popływać :) mam nadzieje ze za tydzien skręcimy jakiegoś spota tak w godzinach 15 - 16 bo przy takiej pogodzie to az miło tak w godzinach 15 - 16 :wink: pozdrawiam wszystkich