Arturoo Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 siemanko.....tłok jakiś ......jak chcecie robić spota .....to dzwońcie i się umawiajcie bo Andrzej gotów podskoczyć
srb38vx Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 siemanko.....tłok jakiś ......jak chcecie robić spota .....to dzwońcie i się umawiajcie bo Andrzej gotów podskoczyć ściulik wpadaj i bijemy na bydgoszcz własnie zalałem bryke do pełna
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 siemanko.....tłok jakiś ......jak chcecie robić spota .....to dzwońcie i się umawiajcie bo Andrzej gotów podskoczyć ściulik wpadaj i bijemy na bydgoszcz własnie zalałem bryke do pełna yebany .....:grin::grin::grin::grin: na moje szczęście jestem do 17 w pracy wpadnij na kawusie
srb38vx Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 siemanko.....tłok jakiś ......jak chcecie robić spota .....to dzwońcie i się umawiajcie bo Andrzej gotów podskoczyć ściulik wpadaj i bijemy na bydgoszcz własnie zalałem bryke do pełna yebany .....:grin::grin::grin::grin: na moje szczęście jestem do 17 w pracy wpadnij na kawusie pózniej zadzwonie teraz musze dziewczyny do kościoła zawieś
winczako Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Dzięki pany za miłe spotkanie jedrzej dzięki za powitanie te kwiaty i orkiestra były nie potrzebne Paweł odejście twojej furu to jest miazga ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy co jeden to większy syf w autku ojtamojtam - jutro posprzatam
wera :) Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 piękny dzień się zapowiada słonko świeci więc można autko sprzątnąć :decayed: chłopaki też możecie skorzystać z pogody i auta posprzątać hehehhe:grin:
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 moje już czyste i w środku i na zewnątrz.. od razu lepiej wygląda. tylko teraz koła szpecą niesamowicie
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 a ja juz po zmiane na 17 letnie wczoraj polerka i juz przygotowana audi do sezonu letniego w razie mrozu lub sniegu mam 2gie auto na zimowkach wiec mogłem już sobie pozwolić Panowie szukam b7 avant TDI ma może ktoś na sprzedaż ? :wink:
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Było u Was kilka dni temu....Jędrek widział....50k i do zabrania
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 a ja juz po zmiane na 17 letnie wczoraj polerka i juz przygotowana audi do sezonu letniego w razie mrozu lub sniegu mam 2gie auto na zimowkach wiec mogłem już sobie pozwolić Panowie szukam b7 avant TDI ma może ktoś na sprzedaż ? :wink: wczoraj chyba się mijaliśmy na Wyzwolenia w Bydgoszczy tak koło 10
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 NiskoiSzerokoAudiA4 nie mijaliśmy się czasem wczoraj ? Na wylocie na koszalin ?
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 NiskoiSzerokoAudiA4 nie mijaliśmy się czasem wczoraj ? Na wylocie na koszalin ? pewnie ze tak ) w sumie to od opery jechaliśmy praktycznie razem
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 NiskoiSzerokoAudiA4 nie mijaliśmy się czasem wczoraj ? Na wylocie na koszalin ? pewnie ze tak ) w sumie to od opery jechaliśmy praktycznie razem dokładnie, gdybyś miał jakieś oznaczenie klubowe to prędzej bym Cie poznał
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 NiskoiSzerokoAudiA4 nie mijaliśmy się czasem wczoraj ? Na wylocie na koszalin ? pewnie ze tak ) w sumie to od opery jechaliśmy praktycznie razem dokładnie, gdybyś miał jakieś oznaczenie klubowe to prędzej bym Cie poznał wczoraj 1 dzien po zmianie kół na letnie mysłałem ze bedzie jakiś spot pod łuczniczka bo bylem ok 16:45 ale nikogo nie widziałem . Pozostało wybrać się na basen i troszke popływać mam nadzieje ze za tydzien skręcimy jakiegoś spota tak w godzinach 15 - 16 bo przy takiej pogodzie to az miło tak w godzinach 15 - 16 pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi