Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :kawa:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi: Nie wiem czy wiedzieliście, że straż miejska podaje na swojej stronie gdzie ustawi fotoradar: Straż Miejska Bydgoszcz

Podana jest tam ulica andersa, zorientowany ktoś, gdzie dokładniej? Bo ja tam nigdy fotoradaru nie widzialam, a jezdze codziennie po kilka razy:eusathink:

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ----------

Fordońska obstawiona codziennie, e tam z tą rozpiską, mogliby godziny podac:decayed:

Opublikowano

kiedyś na Andersa widziałem jak stał ten przenośny.. a zaraz za nim ćwok w Pandzie siedział i pilnował :facepalm:

Opublikowano

u nas to sprawdzanie gdzie radar stoi slabo sie pokrywa..... najpierw mialo byc na bierzaco potem z jednodniowym wyprzedzeniem.....

Opublikowano
kiedyś na Andersa widziałem jak stał ten przenośny.. a zaraz za nim ćwok w Pandzie siedział i pilnował :facepalm:

W którym mniej więcej miejscu?

Opublikowano

pod wiaduktem

Opublikowano

jest ktoś chętny na jakiś spot w tym tygodniu?

Opublikowano
jest ktoś chętny na jakiś spot w tym tygodniu?

:hi:ja mogę wpaść :decayed:

Opublikowano

tylko żeby było nas więcej.. :decayed:

Opublikowano

blondi przyjedzie ?:naughty:

Opublikowano

Blondi ma szkołe:facepalm: niepolakierowany blotnik:grin: i dziecko

2013_03_10_080_1.jpg

Więc pewnie nawet szkołe sobie odpuszczę. Chyba, ze wpadniecie na herbatkę:naughty:

Opublikowano

myślałem raczej, że w tygodniu.. bo weekend pasuje coraz mniejszej liczbie osób :thumbdown:

Opublikowano

Siemka :D ja się pisze na spocik :) urlopik mam to się gdzieś wybiorę :) Po za tym muszę odreagować dzisiejsze 1400zł wydane na Audiunię.... :kox:

Opublikowano
Siemka :D ja się pisze na spocik :) urlopik mam to się gdzieś wybiorę :) Po za tym muszę odreagować dzisiejsze 1400zł wydane na Audiunię.... :kox:

cóż żeś wyrezał? :naughty:

Opublikowano

Napinacz paska alternatora się "ukrecił" po prostu sobie odpadl, i troche się sp***doliło :(:) + sprzęgiełko alternatora z tego co mówił mechanik... od razu przeguby wymieniłem no i termostat :)

jeszcze obudowa pod silnikiem i pod skrzynia, i świece żarowe :)

Opublikowano

Siemka :kawa:

Kiedy i o której miał by być ten spocik?