Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bede :>

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No kurna... człowiek skoczy na filma a tu 3 strony postów się pojawiają :kox:

Ja rzecz jasna wybieram się :hi:

1IVhIJ.jpg

Kołpaki na trytytki hehe :>

Ogólnie fajnie, że coś u nas w spotach się rusza :cool1:

Opublikowano

No wiesz reniu ... w fordonie jest jak w kinie ... światło gaśnie wszystko ginie :gwizdanie:

Nie ma co sie dziwić , że koleżanka odpowiednie kroki zastosowała .... :decayed:

Opublikowano

dałam za te kolpaki 86 zl, wole zeby mi nie zginęły :> i tak nie moge sie doczekac kiedy ta zima minie i aluski znowu założe :gwizdanie:

Opublikowano

nie no u nas kulturka jest :) nie to co HTB :confused4: To jutro mamy kawke powitalna i noworoczna kazdy jest na tak?? reniu jak z filmem i co twoj naped jest do 4 literek??[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 00:08_________________________________________________a te aluski sie kreca ze tak zalezy??;P :cool1:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 00:09_________________________________________________nasze forum powinno zaiwestwac w czat room hehe

Opublikowano

Nie, nie krecą hehhe, ale tak jak widzisz, na felgach 16' i kołpakach Asia zbyt ladnie sie nie prezentuje :confused4:. Na aluskach co innego :>

Opublikowano

Czarna stal na czarnej niuni nie wyglądała by przecież źle :kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

to ile ludzi jest z fordonu ? :gwizdanie:

ja tez jestem z fordonu-tatrzańskie się kłania
Opublikowano

A ja przed snem polecam posłuchać soczystego dźwięku V8 uczywiście spod maski Audi :evil:

http://tinyurl.com/ylq8eum :naughty:

Kurcze miałbym trochę gotówki to kupił bym takie autko i zrobił z niej perełkę :slina:

Opublikowano

A ja przed snem polecam posłuchać soczystego dźwięku V8 uczywiście spod maski Audi :evil:

http://tinyurl.com/ylq8eum :naughty:

Kurcze miałbym trochę gotówki to kupił bym takie autko i zrobił z niej perełkę :slina:

no milo jest przed snem posłuchać takiego dźwięku :good: jest na sprzedaż u mnie taka V8 od starszego gościa, pojemność 3,6 benzyna, granatowa i w idealnym stanie, zastanawiam się :mysli: jak moja bym sprzedał to jeszcze kasy zostanie, nawet nie wiesz Reniu jak mnie korci, dopóki u siebie nie założe przelotowego i nasyce się dźwiękiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 08:29_________________________________________________

nie no u nas kulturka jest :) nie to co HTB :confused4: To jutro mamy kawke powitalna i noworoczna kazdy jest na tak?? reniu jak z filmem i co twoj naped jest do 4 literek??[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 00:08_________________________________________________a te aluski sie kreca ze tak zalezy??;P :cool1:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 00:09_________________________________________________nasze forum powinno zaiwestwac w czat room hehe

dzisiaj Nowek na moją bestię sobie popatrzysz to nasycisz oko, i na fajnych aluskach jest :tongue4: a wujek majki ci tę żarówkę założy, jak zawsze zresztą :polew:

Opublikowano

w koncu forum ruszylo :> chyba brakowalo plci pieknej :hi:

Opublikowano

"dropsone jakiś error wyskakuje..." juz wszystko chodzi cos youtube wczoraj przetwarzal jak by chcial a nie mogl....

nowek gasnicy nie zapomnij wziasc :polew: :polew:

Opublikowano

"dropsone jakiś error wyskakuje..." juz wszystko chodzi cos youtube wczoraj przetwarzal jak by chcial a nie mogl....

nowek gasnicy nie zapomnij wziasc :polew: :polew:

chodzi chodzi trochę ciemno ale coś tam widać, jak masz z koronowa filmik dropson jak wjeżdżamy i w ogóle to zapodaj bo szukać się nie chce, trzeba trochę powspominać stary rok w klubie :>

Opublikowano

no dobra to takie podsumowanie zeszlego roku:

a4-klub.pl kujawsko-pomorskie 21.06.2009

a4-klub kujawsko - pomorskie - torun 09.09.09

a4-klub.pl kujawsko-pomorskie 23.09.09

no i oczywiscie caly czas czekamy za filmem z zabawy na sniegu :decayed::naughty:

a4-klub.pl kujawsko pomorskie torun 21.12.09

Opublikowano

Ależ mnie zdziwienie ogarnęło... Wchodzę rano na forum a tu 5 stron postów nieprzeczytanych od wczoraj :D

Opublikowano

no mnie tez zdziwko chapło, ale podsumowanie ładne dropson dzięki za filmy no i powraca sprawa filmu z ostatniego w toruniu i zabawy na śniegu dziś na pewno wyjaśnie tę sprawę z Nowekiem :tongue4: no dla mlodszych stażem klubowiczów filmiki do obejrzenia jak starszyzna sie spotykała :cool1:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 11:47_________________________________________________a jeszcze binek ma gdzieś filmik jak pod moto areną gumę paliliśmy troszkę :gwizdanie: :mysli: ale cóż tam szukać, nowy rok, nowy sezon będą nowe filmy :good:

Opublikowano

ci co nie widzieli chcecie obejzec surowke?? to moge wam zalatwic male kino pod tesco juz bylo mozna 2 raz:d Czyżby majki przyjeżdzach :quattro: ze na sniegu chcesz mnie wyjasnic>> u nas topnieje wiedz lipa[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 11:57_________________________________________________aha ma ktos biala diode led i lutownice ;> taka pod samochod??[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 12:00_________________________________________________http://allegro.pl/item865244579_dioda_led_10mm_biala_ciepla_40000mcd_super_moc.html cos takiego