rafi_a4 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to jak? ktoś więcej chętny? niech będzie chociaż jakieś trzecie auto jedrek mówisz i masz
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 17 Tesco? bo na Łuczniczce chyba jakieś targi są :facepalm: a byłaby świetna pogoda żeby już tam się spotkać..
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 17 Tesco? bo na Łuczniczce chyba jakieś targi są :facepalm: a byłaby świetna pogoda żeby już tam się spotkać.. ja odpadam ...obiad gotuję ...moja Pani w pracy .....,a Andrzej pracuje cosik ostatnio więcej jakby
damian_qbass Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam. Dzien Dobry Grzesiu ja ze spota odpadam chociaż pogoda jest bardzo ładna
gurban6 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witajcie. Damian zjechałeś?Na ile dni?
bula87 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 17 Tesco? bo na Łuczniczce chyba jakieś targi są :facepalm: a byłaby świetna pogoda żeby już tam się spotkać.. Tak są targi budowlane, zjedziemy do Tesco. Godz. 17:00 SPOT !!!
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 17 Tesco? bo na Łuczniczce chyba jakieś targi są :facepalm: a byłaby świetna pogoda żeby już tam się spotkać.. ja odpadam ...obiad gotuję ...moja Pani w pracy .....,a Andrzej pracuje cosik ostatnio więcej jakby ok, 17 pod Tesco będzie Rafał i będę ja na 100%
damian_qbass Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witajcie.Damian zjechałeś?Na ile dni? no ja póki co narazie siedze na miejscu, wyjezdzam w maksie na 2-3 dni
WIŚNIA Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 17 Tesco? bo na Łuczniczce chyba jakieś targi są :facepalm: a byłaby świetna pogoda żeby już tam się spotkać.. ja odpadam ...obiad gotuję ...moja Pani w pracy .....,a Andrzej pracuje cosik ostatnio więcej jakby ok, 17 pod Tesco będzie Rafał i będę ja na 100% na 80% tyż będę
bula87 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Również dzięki , w końcu więcej niż 3 auta
hidden22 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 WItam ! panowie zna ktos dobry serwis w bydzi gdzie ustawiaja i sprawdzaja zbieznosc i moze polecic ? jesli zna ktos bym prosil o namiar na pw !
jedrekx Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 jakbyście mieli kogoś, kto chce kupić naprawdę dobrego Lexusa IS220D to mój wujek ma na sprzedaż świetny egzemplarz
Rekomendowane odpowiedzi