bula87 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Bart Ty żyjesz w ogóle ? hehe żyję wiesz w końcu ciepło się zrobiło i znów będziemy ustalać z Jędrkiem kiedy do Ciebie do Lipna polecimy może w tym roku się uda
Artur82 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Bart Ty żyjesz w ogóle ? hehe żyję wiesz w końcu ciepło się zrobiło i znów będziemy ustalać z Jędrkiem kiedy do Ciebie do Lipna polecimy może w tym roku się uda Do Mustiego to ja też się pisze ...ale na fotelu pasażera, żeby piwko wypić
bula87 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Bart Ty żyjesz w ogóle ? hehe żyję wiesz w końcu ciepło się zrobiło i znów będziemy ustalać z Jędrkiem kiedy do Ciebie do Lipna polecimy może w tym roku się uda Do Mustiego to ja też się pisze ...ale na fotelu pasażera, żeby piwko wypić weźmiemy namioty i w weekend domek mu postawimy, bo coś nas przeciąga z parapetówą
gurban6 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam. Odezwało się kilka osób w sprawie sprężarki.Koszt około 200-250 zł plus kw.Mam nadzieje że będzie sprawna.Chyba jest lepiej na naszym forum kupować niż na allegro.Zobaczymy . Jestem na urlopie do czwartku.Wymieniłem tylne tarcze i klocki na TRW nowe oraz nowe przeguby na półosiach.Nareszcie nic nie skrzypi przy skręcaniu.Wymiana filtrów i oleju też zrobiona.Czas pojawić sie na spocie.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
winczako Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 kurna.... gdzie tu papcie zmienic.... terminy łamią cyce :/
gurban6 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam Wczoraj byłem do południa na Chrobrego koło Zodiaku(przy myjni ) i nie było kolejki,póżniej Na Zapleczu koło Autosa u kolegi Jarka ,robi ciężarówki ale też i osobówki.Z nim dogadasz się co do ceny,idzie na rękę.
Arturoo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 kurna.... gdzie tu papcie zmienic.... terminy łamią cyce :/ zapraszamy do nas...od ręki załatwimy
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 jakiś spot robimy w przyszłym tygodniu? albo weekend albo w tygodniu?
winczako Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 jakiś spot robimy w przyszłym tygodniu? albo weekend albo w tygodniu? cemu ni kurna.... gdzie tu papcie zmienic.... terminy łamią cyce :/ zapraszamy do nas...od ręki załatwimy bede za 10 min.
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Paweł, w Bydgoszczy umawiają albo na połowę maja... albo tam, gdzie nie umawiają są kolejni na pół godziny - godzinę stania. w poniedziałek, wtorek i środę stałem w kolejce bo tam gdzie zawsze wymieniamy właśnie termin na połowę maja był.
Rekomendowane odpowiedzi