endriu321 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Cześc .Kiedy i gdzie w najbliższym czsie jest spodkanie w Kuj-pomorskiem .Pozdrawiam!
bula87 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Cześc .Kiedy i gdzie w najbliższym czsie jest spodkanie w Kuj-pomorskiem .Pozdrawiam! dziś godzina 18 Bydgoszcz parking przy hali Łuczniczka
jedrekx Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 ja się mogę trochę spóźnić, jeszcze muszę do szpitala jechać
WIŚNIA Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 no ejj a ja do pracy życie ja juz w Bydzi także o 18 też będę
bula87 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 dzięki również za spot Wiśnia klucze od "Parku Rozrywki" dostarczone
Robertuss Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 i co znów spot w 3 auta? Jędrek dawaj do Świecia Nooo Jędrek wpadaj do Świecia to 4 auta będą wpadaj jutro do Bydgoszczy leniwcze Elpidżi mam tylko tyle żeby na lidla zajechać i wrócić do garażu pod lidlem jest stacja podłączasz lejesz i jedziesz ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- ja nie mam gazu i nie narzekam:naughty: a źre tyle co twoja albo więcej Ja "narzekam" bo aktualnie jestem "na bezrobie"
Artur82 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Artur, dojechałeś do domu? zyje zyje.... ja reowniez dziekuje!
WIŚNIA Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 dzięki również za spot Wiśnia klucze od "Parku Rozrywki" dostarczone bozia w modach niech ci wynagrodzi
troudyl Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 o Widzę, że u was niezła frekwencja jest na spotach ile średnio bywa aut?
jedrekx Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 o Widzę, że u was niezła frekwencja jest na spotach ile średnio bywa aut? najczęściej 3-5 autek. nasz rekord to 28 ale tego raczej nie powtórzymy
Rekomendowane odpowiedzi