nowekbdg Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jak ktos chce zrobic podswietlenie to moge zrobic:) w razie czego ewentualne koszty 20 zl za ta oprawke w aso...;/ Co do tak zwanego tuningu mnie tez wysmiali o bagaznik i maske ale mnie tu chu... interesuje bo mi sie podoba Kazdy robi jak chce i co chce co z tego wyjdzie to juz trudno...
Reniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 heh Biniu udalo Ci sie Renia z rownowagi wyprowadzic a to nie latwa sztuka raczej E tam, nic się nie stało, Relanium nie musiałem brać
Petara Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Nowek...Kto Cie wysmial?Przeciez kazdy z zainteresowaniem spoglądal na progres Twoich prac :hi:
nowekbdg Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 blondi w jakim czasie zamiezasz kupic lampy>>
Reniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ktoś ostatnio wspominał coś o świście turbinki
Petara Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 niami...cos pieknego to był normalnie gwizd piz* :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 19:54_________________________________________________a swoja drogą Reniu to to punto z wyscigów o którym była ostatnio mowa wydaje podobne dzwięki do tej eS2 w tym filmiku
nowekbdg Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 hehe chyba na frytkach jezdzi ;d u nas mandacik juz by byl i dokumencik zabrany
Reniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Nie jeździ na frytkach tylko podkręcił się do ponad tysiąca koni PS. rzecz jasna nie z 1.9 TDi mają chłopaki fantazję
Petara Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ta niebieska eSa to poprostu na wszystkich filmikach poprostu miażdży rywali... :shocked: :shocked:
Blondi89 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 blondi w jakim czasie zamiezasz kupic lampy>> Priorytetem jest narazie zrobienie Asi u lakiernika i ubezpieczenie, także nie wiem jak to bedzie z lampami, a masz jakies fajne na sprzedaz, że pytasz>? Bo ja sie napalilam na takie jak ma Majki, ale nie wiem cZy sie nie obrazi jak nawet lampy przednie sobie dokupie takie same Nowek a Ty tez z fordonu, bo ja daje glowe ze Cie znam z widzenia
nowekbdg Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja cie kojaze z imprez z fordonu tak czsem bywam... lampy majki chyba te ma http://allegro.pl/item869677657_audi_a4_b5_95_99r_lampy_angel_eyes_chrom_fk.html a ja takie preferuje koszt ok 500-600zl http://allegro.pl/item856379830_audi_a4_b5_99_01_reflektory_valeo_oryginal_fv.html
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Te pierwsze co podałeś są dzielone, dopiero przy zespolonych jest pełen efekt, choć trzeba ciąć niunię. Jest jeszcze jedna sprawa, trzeba sobie zadać pytanie co wybrać, czy dziesięcioletnie oryginalne Valeo czy nowe Depo
Blondi89 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mi sie jednak widzą bardziej te pierwsze, do Asi ekstra by pasowały... chociaz ktos mi kiedys mowil, ze te ringi sie szybko przepalaja, to prawda?
Petara Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nic na ten temat nie wiadomo Mi ale to byś musiał wejsc na jakeis forum BMW bo to sa ich lampy...Znaczy charakteryzacja na BMW
Reniu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 U nas chyba tylko Majki i Binek mają ringi i z tego co wiem nic im nie siadło. Podstawowa sprawa, jak szukasz lamp to na prawdę szerokim łukiem omijaj wynalazki typu SONAR Valeo, Depo, KF, tylko wśród takich szukaj.
nowekbdg Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja tylko pokazywalem reniu przykladowo no ja ringow nie wezme bo to bmw dla mnie jak juz to te depo co ma reniu choc jeszcze mi sie widze inne takie laczone ale sa awaryjne
jedrekx Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11103292 Kierowniku coś dla Ciebie, auto klubowe
Kierownik Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ładna sztuka ... tylko kurcze 97 , ale dziekuje za cheć pomocy w poszukiwaniach
Rekomendowane odpowiedzi