winczako Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 z tego co słyszałem to srebrny jest ciężkim kolorem do malowania i łatwo go spie*dolić no wiem wiem, dlatego pytam... nie musi być tanio, musi być za to idealnie.
manny90 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jakby ktos dobrego wulkanizatora szukał to wczoraj znalazłem: Obok identycznie wyglądająca myjnia i blacharz/lakiernik
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jakby ktos dobrego wulkanizatora szukał to wczoraj znalazłem: http://s17.postimg.org/aisgz9vsf/image.jpg Obok identycznie wyglądająca myjnia i blacharz/lakiernik
WIŚNIA Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Siema łobuzy kiedy spota robimy bo ostatnio źle się dzieje
dobis1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Siema łobuzy kiedy spota robimy bo ostatnio źle się dzieje czarnuch zrobiony ??
WIŚNIA Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Siema łobuzy kiedy spota robimy bo ostatnio źle się dzieje czarnuch zrobiony ?? nie stoi i odpoczywa
Kierownik Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nareszcie działa mi net Witojcie ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ---------- arturo nie byłeś czasem w gazecie w ubiegłym tygodniu ?
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 no i już się komuś lusterko spodobało i przeszkadzało... ..łapy poprzetrącać
dobis1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 no i już się komuś lusterko spodobało i przeszkadzało... ..łapy poprzetrącać Świecie to jest bardzo brzydki kraj hehe
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 no i już się komuś lusterko spodobało i przeszkadzało... ..łapy poprzetrącać Świecie to jest bardzo brzydki kraj hehe Toruń os. Bielawy Panie Kolego.. mało tego pod oknem auto stało, bydło musiało z imprezy jakiejś wracać
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 niestety srebrne..buja się jak czapka na kiju ma około 0,5 cm luzu w każdą stronę, w weekend rozbiorę i zobaczę co pękło obudowa na szczęście cała
dobis1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 no i już się komuś lusterko spodobało i przeszkadzało... ..łapy poprzetrącać Świecie to jest bardzo brzydki kraj hehe Toruń os. Bielawy Panie Kolego.. mało tego pod oknem auto stało, bydło musiało z imprezy jakiejś wracać w profilu masz jeszcze Świecie także ale i tak zostaję przy swoim..... emblemat tylny leży w domu a jak kupie przedni to założę na sprzedaż dopiero...
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Grzesiu bo ja cały czas w Świeciu no ewentualnie do roboty i do baby w inne miejscowości Osła na spacer wyprowadzam
Rekomendowane odpowiedzi