manny90 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 z tego co słyszałem to srebrny jest ciężkim kolorem do malowania i łatwo go spie*dolić no wiem wiem, dlatego pytam... nie musi być tanio, musi być za to idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jakby ktos dobrego wulkanizatora szukał to wczoraj znalazłem: Obok identycznie wyglądająca myjnia i blacharz/lakiernik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jakby ktos dobrego wulkanizatora szukał to wczoraj znalazłem: http://s17.postimg.org/aisgz9vsf/image.jpg Obok identycznie wyglądająca myjnia i blacharz/lakiernik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Siema łobuzy kiedy spota robimy bo ostatnio źle się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Siema łobuzy kiedy spota robimy bo ostatnio źle się dzieje czarnuch zrobiony ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Siema łobuzy kiedy spota robimy bo ostatnio źle się dzieje czarnuch zrobiony ?? nie stoi i odpoczywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nareszcie działa mi net Witojcie ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ---------- arturo nie byłeś czasem w gazecie w ubiegłym tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 był, był.. w VIPie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no i już się komuś lusterko spodobało i przeszkadzało... ..łapy poprzetrącać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no i już się komuś lusterko spodobało i przeszkadzało... ..łapy poprzetrącać Świecie to jest bardzo brzydki kraj hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no i już się komuś lusterko spodobało i przeszkadzało... ..łapy poprzetrącać Świecie to jest bardzo brzydki kraj hehe Toruń os. Bielawy Panie Kolego.. mało tego pod oknem auto stało, bydło musiało z imprezy jakiejś wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 niebieskie czy srebrne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 niestety srebrne..buja się jak czapka na kiju ma około 0,5 cm luzu w każdą stronę, w weekend rozbiorę i zobaczę co pękło obudowa na szczęście cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no i już się komuś lusterko spodobało i przeszkadzało... ..łapy poprzetrącać Świecie to jest bardzo brzydki kraj hehe Toruń os. Bielawy Panie Kolego.. mało tego pod oknem auto stało, bydło musiało z imprezy jakiejś wracać w profilu masz jeszcze Świecie także ale i tak zostaję przy swoim..... emblemat tylny leży w domu a jak kupie przedni to założę na sprzedaż dopiero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Grzesiu bo ja cały czas w Świeciu no ewentualnie do roboty i do baby w inne miejscowości Osła na spacer wyprowadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi