manny90 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 SKRADZIONO BIAŁĄ A4B8 SEDAN 2012 DZIŚ Z POD BLOKU JAKBY KTOŚ COŚ ZAUWAŻYŁ PROSZĘ O KONTAKT 605-899-017http://s9.postimg.org/6ma4tnbqz/2013_08_29_14_49_55.jpg http://s9.postimg.org/nbbkpk8cb/2013_08_29_14_50_03.jpg Łapska i nogi bym poucinał daj info na facebooku, szybko się rozchodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan1977 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 jak zwykle treściwie u nas wczoraj odbieraliśmy nową Lagunę, kurde.. fajna jest! zestaw multimedialny bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, obsługa chyba bardziej intuicyjna niż mojego MMI.. źle ze mną.. podoba mi się francuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 jak zwykle treściwie u nas wczoraj odbieraliśmy nową Lagunę, kurde.. fajna jest! zestaw multimedialny bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, obsługa chyba bardziej intuicyjna niż mojego MMI.. źle ze mną.. podoba mi się francuz Jędrek nie daj się zmylić.....to tylko francuski kamuflaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 jak zwykle treściwie u nas wczoraj odbieraliśmy nową Lagunę, kurde.. fajna jest! zestaw multimedialny bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, obsługa chyba bardziej intuicyjna niż mojego MMI.. źle ze mną.. podoba mi się francuz Jędrek nie daj się zmylić.....to tylko francuski kamuflaż nie no te fracne elegance wyposażenie mają bogate...to trzeba im oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 przy tym cena za nowe auto masakryczna... 20 tys taniej niż za Passata z biedniejszym wyposażeniem.. i 30 tys taniej niż za porównywalną Insignię.. mówię o autach z wyprzedaży 2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 jak zwykle treściwie u nas wczoraj odbieraliśmy nową Lagunę, kurde.. fajna jest! zestaw multimedialny bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, obsługa chyba bardziej intuicyjna niż mojego MMI.. źle ze mną.. podoba mi się francuz Hehe....nie gadaj .....nie tylko Tobie się francuz podoba.... ....co nie chłopaki ? ........:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Arturoo Lubię to!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Hehe....Jędruś musi wiedzieć ,że każdy z nas myśli podobnie jak on na ten temat....by mu nie przyszło do głowy ,że jest inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Hehe....Jędruś musi wiedzieć ,że każdy z nas myśli podobnie jak on na ten temat....by mu nie przyszło do głowy ,że jest inny kuźwa, a myślałem, że jestem wyjątkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ja już mam styczność z Peugeotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi