WIŚNIA Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 to jest ten spot czy nie? bo dopiero z garażu wróciłem
Artur82 Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 bez komentarza nawet się nie chce juz próbować!
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 źle się dzieje....tyle razy pisałem...wpadnijcie do nas to zobaczycie jak to się organizuje ....za godzinę szkolenia 1l ...także po kosztach/po koleżeńsku ,że tak powiem :grin:
Artur82 Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 źle się dzieje....tyle razy pisałem...wpadnijcie do nas to zobaczycie jak to się organizuje ....za godzinę szkolenia 1l ...także po kosztach/po koleżeńsku ,że tak powiem :grin: ale ja mam do Was 500km
eltom Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Mam pytanie. Z kim należałoby rozmawiać odnośnie organizacji wspólnego spotkania z innym klubem?
przemciotorun Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 mozesz tu pisac, ogolnie slabo u nas ze spotami..... a tak pyzatym to juz wytrzeźwiałem chyba...... moze cos w tygodniu?
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Mam pytanie. Z kim należałoby rozmawiać odnośnie organizacji wspólnego spotkania z innym klubem? Mam nadzieję ,że chcesz zorganizować spot z jakąś grupą cheerleaderek :decayed: ---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ---------- Może by to rozruszalo towarzystwo
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 mozesz tu pisac, ogolnie slabo u nas ze spotami..... a tak pyzatym to juz wytrzeźwiałem chyba...... moze cos w tygodniu? ja w tygodniu jestem praktycznie codziennie na uczelni.. w godzinach 16-20 teraz właśnie wyjeżdżam jak dobrze, że to już końcówka..
przemciotorun Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 w toruniu? mozemy cos na plazie zrobic
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 w toruniu? mozemy cos na plazie zrobic w Toruniu, w Toruniu.. uczelni nie zmieniłem
WIŚNIA Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 źle się dzieje....tyle razy pisałem...wpadnijcie do nas to zobaczycie jak to się organizuje ....za godzinę szkolenia 1l ...także po kosztach/po koleżeńsku ,że tak powiem :grin: no w Gliwicach nawet nawet ludu było
bula87 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Bula ustrzelony na DK91 w okolicach Łysomic/Ostaszewa z samego rana ;-) a możliwe, że do roboty jechałem z rana ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- Pany jak jest spot to napisać esa albo coś
Rekomendowane odpowiedzi