Kierownik Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 to jest ten spot czy nie? bo dopiero z garażu wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 bez komentarza nawet się nie chce juz próbować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 źle się dzieje....tyle razy pisałem...wpadnijcie do nas to zobaczycie jak to się organizuje ....za godzinę szkolenia 1l ...także po kosztach/po koleżeńsku ,że tak powiem :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 źle się dzieje....tyle razy pisałem...wpadnijcie do nas to zobaczycie jak to się organizuje ....za godzinę szkolenia 1l ...także po kosztach/po koleżeńsku ,że tak powiem :grin: ale ja mam do Was 500km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 w BT Ci to trza będzie rozrysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 na następną niedzielę się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mam pytanie. Z kim należałoby rozmawiać odnośnie organizacji wspólnego spotkania z innym klubem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 mozesz tu pisac, ogolnie slabo u nas ze spotami..... a tak pyzatym to juz wytrzeźwiałem chyba...... moze cos w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mam pytanie. Z kim należałoby rozmawiać odnośnie organizacji wspólnego spotkania z innym klubem? Mam nadzieję ,że chcesz zorganizować spot z jakąś grupą cheerleaderek :decayed: ---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ---------- Może by to rozruszalo towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 mozesz tu pisac, ogolnie slabo u nas ze spotami..... a tak pyzatym to juz wytrzeźwiałem chyba...... moze cos w tygodniu? ja w tygodniu jestem praktycznie codziennie na uczelni.. w godzinach 16-20 teraz właśnie wyjeżdżam jak dobrze, że to już końcówka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 w toruniu? mozemy cos na plazie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 siemanko:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 pitole, zakladam letnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Co ci sie stalo ze zderzakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 spojrz w temat mój ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 w toruniu? mozemy cos na plazie zrobic w Toruniu, w Toruniu.. uczelni nie zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 źle się dzieje....tyle razy pisałem...wpadnijcie do nas to zobaczycie jak to się organizuje ....za godzinę szkolenia 1l ...także po kosztach/po koleżeńsku ,że tak powiem :grin: no w Gliwicach nawet nawet ludu było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Bula ustrzelony na DK91 w okolicach Łysomic/Ostaszewa z samego rana ;-) a możliwe, że do roboty jechałem z rana ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- Pany jak jest spot to napisać esa albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi