winczako Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tak jak pisałem, dla mnie Bydgoszcz w najbliższych miesiącach absolutnie odpada. Kartingi na motoarenie to swietna sprawa, zupelnie inne wrazenia niz te w bydg - powaznie, nie to zebym byl stronniczy ;D. wlasnie odpadl mi termin 14 i 15 marca. Tomek, szkoda ze nie kupiles quattro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 dla mnie Toruń może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To ja poczekam aż coś ustalicie mi odpowiada Bydgoszcz ale z największą przyjemnością odwiedzę Toruń, bo nie byłem tam od 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Najpierw to weźcie udział w ankiecie dot. terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Najpierw to weźcie udział w ankiecie dot. terminu A gdzie ta ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 jaka ankieta ja najszybciej na spot wpadne po 15 kwietnia:/ jak ogarne letni setup.... narazie znowu zalozylem male zimowki.... przez te zayebane opony w winterach..... wypolerowalem tylna kielichy przy amorkach, lekko nadkola sprzodu i yebla oslona na przegubie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ankieta: http://a4-klub.pl/kujawsko-pomorskie-81/wspolne-spotkanie-kartingowe-a4-klub-and-passat-forum-319343/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 no widzę, że ankieta działa dodałem głos i wynik 50/50 ogólnie pomysł fajny podoba mi się i nie stawiam oporu jak w 80% spotów na których byłem, osobiście mi jest obojętne czy Bydgoszcz czy Toruń moje auto jak na razie odpala i jeździ więc jestem mobilny. Będę obserwował sobie dalej kapelusze i poczekam co z tego wyjdzie. Z tego co pamiętam ostatni spot był chyba w grudniu łącznie z motomaniakiem i też za dużo osób nie było więc czarno to widzę, ale pomysł fajny. To tak kilka słów ode mnie odnośnie tego co się w temacie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Wy to jednak spamować potraficie Czekam na dalszy rozwój sytuacji. Oglądałem tor przy Motoarenie - wygląda super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Patrz miejscówkę................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tu w gościach .......................... .....ale gut idea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 W gościach to mieliście być u mnie pod koniec 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 W gościach to mieliście być u mnie pod koniec 2013 a cycu to nie Ty na śląsku ???!!!! no więc ja Cię proszę......napiszę esa do Natalii i na bukowinę pojedzie Wiśnia zamiast Ciebie edit:.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 W gościach to mieliście być u mnie pod koniec 2013 a cycu to nie Ty na śląsku ???!!!! no więc ja Cię proszę......napiszę esa do Natalii i na bukowinę pojedzie Wiśnia zamiast Ciebie edit:.... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 05:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 W gościach to mieliście być u mnie pod koniec 2013 a cycu to nie Ty na śląsku ???!!!! no więc ja Cię proszę......napiszę esa do Natalii i na bukowinę pojedzie Wiśnia zamiast Ciebie edit:.... do Bukowiny nie jadę.. brat się żeni (w planach było, że w czerwcu) świadkiem będę więc być muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 .. i co ....????????? że czerwonej fineczki nie będziemy razem ....dul....dul....dul ?? kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 z kuj-pom prawie nikt nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 ..i co ....????????? że czerwonej fineczki nie będziemy razem ....dul....dul....dul ?? kolega no niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi