Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 To może pojedzie chociaż Natalia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 będzie mi towarzyszyć w USC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No tak......cóż....trudno..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 spokojnie, ogarnę się trochę z magisterką i zawitam do Was chyba, że wcześniej wypadnie mi wyjazd służbowy to tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 pomysł ...nic, tylko go realizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Dobis a ty sprzedales swoje auto do torunia? bo widzialem ze stoi obok mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Dobis a ty sprzedales swoje auto do torunia? bo widzialem ze stoi obok mnie tak Przemku do Torunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 na mickiewicza? bo niewiem czy ze tu stoi to zbieg okolicznosci czy moze ktos tu pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 na mickiewicza? bo niewiem czy ze tu stoi to zbieg okolicznosci czy moze ktos tu pracuje właściciel mieszka na Pająkowskiego ale ponoć parkuje auto gdzie indziej ale nie wiem gdzie....być może koło Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Siemka :-D Słuchajcie znacie jakieś miejsce gdzie dostane microstyk do tylnej klapy obydwa mi nie działają dzisiaj to rozebrałem no i na śmietnik się nadają najgorsze jest to ze one są wtapiane w plastik wiec pewnie zostanie serwis no ale może wiecie gdzie idzie wychaczyć zamiennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 podeslij foto, bo chyba mam takie cos.... o ile jest na wtyczke chyba 3 pinowa? ---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- na mickiewicza? bo niewiem czy ze tu stoi to zbieg okolicznosci czy moze ktos tu pracuje właściciel mieszka na Pająkowskiego ale ponoć parkuje auto gdzie indziej ale nie wiem gdzie....być może koło Ciebie a to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 ktos gdzies w bydzi obszywal kiere.? tanio dobrze i ze smakiem i szybko bo nie mam zastepczej kiery a esowej kuopwac niechce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 No siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Ty cwaniak a Ty co tu robisz hihi Bo ja to juz tu pracuje w Bielsku sie skonczylo hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 podeslij foto, bo chyba mam takie cos.... o ile jest na wtyczke chyba 3 pinowa?Już to zmontowałem ale jest na wtyczkę z dwoma pinami, nawet na allegro tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi