Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bula podoban czy taka sama?? jakie ma kółka?

jakie koła to nie wiem, bo się zawsze kręcą jak ją widzę :decayed: ale jak przyczaję na postoju to zrobię sweet focie :wink: ogólnie jest podobna, ten sam kolor zderzak przód s-line i lotka z tyłu to najbardziej się rzuca w oczy

Opublikowano
Toc to jakas masakra, i weź tu cos zorganizuj

Wiśnia możemy się na błoniu umówić na piwko jak reszta ma spoty głeboko :decayed:

:naughty: najlepiej w weekend choć w przyszły jadę do Kamienia Pomorskiego ale w następny czemu nie :drinks:

Opublikowano
Toc to jakas masakra, i weź tu cos zorganizuj

Wiśnia możemy się na błoniu umówić na piwko jak reszta ma spoty głeboko :decayed:

:naughty: najlepiej w weekend choć w przyszły jadę do Kamienia Pomorskiego ale w następny czemu nie :drinks:

nastepny jest BT :decayed:

Opublikowano

Co sie odwlecze to nie uciecze

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Oj Panowie, organizujcie sobie wolne popołudnie na 6. Kwietnia, bo passatowcy już się szykują, żeby tym od Audi skopać tyłki :wink:

Opublikowano

czy to będzie zderzak od USA? :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

wpisywać się, dalej!

Opublikowano

Cześć Panowie, moglibyście podpowiedzieć jakiegoś dobrego fachowca z Bydg lub okolicy do montażu instalacji gazowej, znajoma chce zamontować gaz do Suzuki swifta, chciałbym jej coś podpowiedzieć, a w temacie gazu zupełnie się nie orientuje. pzdr

Opublikowano

Z czystym sumieniem polecam Auto-flesz instalacje gazowe 694626027

Firma mieści się w Lubiczu. Znajdziesz w google bez problemu. Bardzo łatwo trafić. Pewnie powiesz, że nie będziesz tak daleko jeździć, ale już kilka aut robili w mojej rodzinie, jak i u znajomych, i tam się nie jeździ na reklamacje. Montaż jest bardzo solidny, a na efekty ich pracy aż miło popatrzeć. Szczerze polecam.

Opublikowano

Cześć szukam tapicera w Bydzi mam do naprawy drobne przetarcie na fotelu skórzanym kierowcy. pzdr

Opublikowano

mam pytanie troche moze i nie na czasie no ale mysle ze cena jest na tyle dobra ze moge teraz spytac.... na poczatku kwietnia bede mial na sprzedaz swoje kola zimowe ori stalowki OOOO 15.... widac na nich gdzie niegdzie ogniska rdzy z oponami UG 7+ 2 sztuki opon kupione na zime 2011-2012 druga para dokupiona na zime 2012-2013 mysle ze jeszcze jest na nie gwarancja, mam faktury na zakup..... opony w stanie idealnym "jezdzone" tylko w zime o ile mozna to nazwac jazda.... bo ilosc kilometrow zrobionych na nich moge podac do +/- 10km :) ale musial bym sprawdzic ale spokojnie moge strzelic ze nie maja przejechane wiecej jak 7tys..... cena za caly komplet wywazonych kol gotowych do montażu 700zl...

Opublikowano