bula87 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Bula podoban czy taka sama?? jakie ma kółka? jakie koła to nie wiem, bo się zawsze kręcą jak ją widzę ale jak przyczaję na postoju to zrobię sweet focie ogólnie jest podobna, ten sam kolor zderzak przód s-line i lotka z tyłu to najbardziej się rzuca w oczy
WIŚNIA Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Toc to jakas masakra, i weź tu cos zorganizuj Wiśnia możemy się na błoniu umówić na piwko jak reszta ma spoty głeboko najlepiej w weekend choć w przyszły jadę do Kamienia Pomorskiego ale w następny czemu nie
Artur82 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Toc to jakas masakra, i weź tu cos zorganizuj Wiśnia możemy się na błoniu umówić na piwko jak reszta ma spoty głeboko najlepiej w weekend choć w przyszły jadę do Kamienia Pomorskiego ale w następny czemu nie nastepny jest BT
jedrekx Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 no dalej, wpisywać się kto chętny na wspólne spotkanie: http://a4-klub.pl/kujawsko-pomorskie-81/wspolne-spotkanie-kartingowe-a4-klub-and-passat-forum-319343/
eltom Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Oj Panowie, organizujcie sobie wolne popołudnie na 6. Kwietnia, bo passatowcy już się szykują, żeby tym od Audi skopać tyłki
heretic Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Cześć Panowie, moglibyście podpowiedzieć jakiegoś dobrego fachowca z Bydg lub okolicy do montażu instalacji gazowej, znajoma chce zamontować gaz do Suzuki swifta, chciałbym jej coś podpowiedzieć, a w temacie gazu zupełnie się nie orientuje. pzdr
eltom Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Z czystym sumieniem polecam Auto-flesz instalacje gazowe 694626027 Firma mieści się w Lubiczu. Znajdziesz w google bez problemu. Bardzo łatwo trafić. Pewnie powiesz, że nie będziesz tak daleko jeździć, ale już kilka aut robili w mojej rodzinie, jak i u znajomych, i tam się nie jeździ na reklamacje. Montaż jest bardzo solidny, a na efekty ich pracy aż miło popatrzeć. Szczerze polecam.
szczepan24 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Cześć szukam tapicera w Bydzi mam do naprawy drobne przetarcie na fotelu skórzanym kierowcy. pzdr
przemciotorun Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 mam pytanie troche moze i nie na czasie no ale mysle ze cena jest na tyle dobra ze moge teraz spytac.... na poczatku kwietnia bede mial na sprzedaz swoje kola zimowe ori stalowki OOOO 15.... widac na nich gdzie niegdzie ogniska rdzy z oponami UG 7+ 2 sztuki opon kupione na zime 2011-2012 druga para dokupiona na zime 2012-2013 mysle ze jeszcze jest na nie gwarancja, mam faktury na zakup..... opony w stanie idealnym "jezdzone" tylko w zime o ile mozna to nazwac jazda.... bo ilosc kilometrow zrobionych na nich moge podac do +/- 10km ale musial bym sprawdzic ale spokojnie moge strzelic ze nie maja przejechane wiecej jak 7tys..... cena za caly komplet wywazonych kol gotowych do montażu 700zl...
Rekomendowane odpowiedzi