jedrekx Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 gdyby ktoś z Was potrzebował pomieszczeń biurowych to w naszym budynku są takowe do wynajęcia: lokal użytkowy, Bydgoszcz, Pomieszczenia biurowe do wynajęcia - otoDom.pl
Kierownik Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Samochód pozostawiony na godzine pod Leroy Merlin = podpierdolona dokładka zderzaka i to jeszcze w biały dzień
dobis1 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Samochód pozostawiony na godzine pod Leroy Merlin = podpierdolona dokładka zderzaka i to jeszcze w biały dzień kocham Polskę
musti Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Siema W sobotę jestem u siebie na działce
winczako Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 spoko.. mi dzis za***ali wszystkie klucze do domu..... :/ Rozumiem jak ktos kradnie jedzenie, bo nie ma co żreć.... Ale takim c**jom to bym obie ręcę i jedną nogę na żywca amputował i tatuaż na czole - uwaga złodziej!
bula87 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Siema W sobotę jestem u siebie na działce no to Wuja jesteśmy in touch ja możliwe że na weekend w Toruniu będę ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- spoko.. mi dzis za***ali wszystkie klucze do domu..... :/ Rozumiem jak ktos kradnie jedzenie, bo nie ma co żreć.... Ale takim c**jom to bym obie ręcę i jedną nogę na żywca amputował i tatuaż na czole - uwaga złodziej! najlepsze jest to, że same klucze są bezużyteczne, chyba żeby Cię obserwowali dzień i noc..
musti Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Siema W sobotę jestem u siebie na działce no to Wuja jesteśmy in touch ja możliwe że na weekend w Toruniu będę ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- spoko.. mi dzis za***ali wszystkie klucze do domu..... :/ Rozumiem jak ktos kradnie jedzenie, bo nie ma co żreć.... Ale takim c**jom to bym obie ręcę i jedną nogę na żywca amputował i tatuaż na czole - uwaga złodziej! najlepsze jest to, że same klucze są bezużyteczne, chyba żeby Cię obserwowali dzień i noc.. myślę , że chociaż na trochę się zgadamy Prezes co trzeba mieć w bani żeby klucze kraść
rafi_a4 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 mam nadzieje ze dasz duze znizki bo na tej stronie ceny sa conajmniej dogadamy się
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 spoko.. mi dzis za***ali wszystkie klucze do domu..... :/ Rozumiem jak ktos kradnie jedzenie, bo nie ma co żreć.... Ale takim c**jom to bym obie ręcę i jedną nogę na żywca amputował i tatuaż na czole - uwaga złodziej! więzienia puste......a nie jeszcze ...skur....ów utrzymuję :wallbash::wallbash::wallbash:....prewencja by była zayebista
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 dobis, wczoraj widziałem tą Twoją strzałę pod Mondi.. skubana prezentuje się świetnie
dobis1 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 dobis, wczoraj widziałem tą Twoją strzałę pod Mondi.. skubana prezentuje się świetnie a dziękuję Jędrku.....mi też się podoba:decayed:
Kempes_1985 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Potrzebuję kogoś z VAGiem do CANa i obsługą długiego kodowania żeby włączyć doświetlanie zakrętów
rocco26l Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Pany siedzę w Świeciu tydzień są jakieś spoty na weekendzie lub w tygodniu ????
bula87 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Pany siedzę w Świeciu tydzień są jakieś spoty na weekendzie lub w tygodniu ???? jutro trochę z rana latam po mieście to można za dnia się zgadać później wyjazd do Torunia a w tygodniu jak najbardziej jestem za:wink:
rocco26l Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Pany siedzę w Świeciu tydzień są jakieś spoty na weekendzie lub w tygodniu ???? jutro trochę z rana latam po mieście to można za dnia się zgadać później wyjazd do Torunia a w tygodniu jak najbardziej jestem za:wink: już dziś widziałem na mieście przejazdem b5 z tego co dobrze zapamiętałem to 19 gwint srebrna kombi...
bula87 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Pany siedzę w Świeciu tydzień są jakieś spoty na weekendzie lub w tygodniu ???? jutro trochę z rana latam po mieście to można za dnia się zgadać później wyjazd do Torunia a w tygodniu jak najbardziej jestem za:wink: już dziś widziałem na mieście przejazdem b5 z tego co dobrze zapamiętałem to 19 gwint srebrna kombi... to nasz człowiek
jedrekx Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Potrzebuję kogoś z VAGiem do CANa i obsługą długiego kodowania żeby włączyć doświetlanie zakrętów w jakim aucie?
Rekomendowane odpowiedzi