jedrekx Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 o 1:30 wróciłem z Poznania, lot rodziców opóźnił się przez jakiegoś ciemnoskórego osobnika, którego Turcy nie chcieli wpuścić i odesłali do domu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Wszystkiego najlepszego Grzegorz (Gurban)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Sto lat Grzegorzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 sto lat Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Stówka Grzesiek ! Co do spota w Bydgoszczu ja jestem ZA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 100!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 grzesiu :drunk:naj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 100!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 100!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzięki wszystkim za życzenia. Toruń miastem bez fotoradaru Fotoradar toruńskiej Straży Miejskiej zniszczony - Nowości - Dziennik Toruński a tutaj zdjęcia: Toruń: Pijany 26-latek wjechał w fotoradar toruńskiej straży miejskiej [zdjęcia] - 8 maja 2014 - zdjęcie nr 3 Znalazłem dziś w Toruniu ogłoszenie: Audi A4 2.0, 39 tyś. przebiegu OKAZJA !!! AUTO JAK NOWE !!! NAVI !!! Toruń Co myślicie o tym autku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 :hi:Siema ! Panowie poszukuję alufelg go golfa IV rozstaw 5x100 15 " w jakiś rozsądnych pieniądzach jakby ktoś coś wiedział to proszę o wiadomość na pw A tak przy okazji co sądzicie o tym Felgi aluminiowe vw orginał 5x100 ET38 6Jx15 bora golf 4 audi a3 Grudziądz tylko cena coś nie halo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 spot jakiś jutro się szykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you^ Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 z tym fotoradarem to tak bym się nie cieszył bo z odszkodowania to pewnie sobie z dwa kupią albo jakąś lepszą skrzynie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzięki wszystkim za życzenia.Toruń miastem bez fotoradaru Fotoradar toruńskiej Straży Miejskiej zniszczony - Nowości - Dziennik Toruński a tutaj zdjęcia: Toruń: Pijany 26-latek wjechał w fotoradar toruńskiej straży miejskiej [zdjęcia] - 8 maja 2014 - zdjęcie nr 3 Znalazłem dziś w Toruniu ogłoszenie: Audi A4 2.0, 39 tyś. przebiegu OKAZJA !!! AUTO JAK NOWE !!! NAVI !!! Toruń Co myślicie o tym autku? najgorszy z mozliwych silników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Artur dzięki za info,tez tak myślałem ,ale powalił mnie przebieg,nie wiem czy jest realny.Na dzień dzisiejszy tylko przeglądam ogłoszenia.Jeżeli wyjdzie że dostanę auto służbowe to swoje auto sprzedam,szkoda mi tego auta,ale nie będzie wyjścia.Jak wszystko pójdzie pomyślnie to dostanę Opla Astrę 4.Nówka nie śmigana.Ale i tak tu zostanę Proszę o info gdzie i kiedy jakiś spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 oj Grzesiu ze spotami to widzisz jaka lipa! Ja się pisze jutro i nie wazne gdzie! Proponuje Bydgoszcz godzina niech bedzie 17. Pisze się ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 oj Grzesiu ze spotami to widzisz jaka lipa!Ja się pisze jutro i nie wazne gdzie! Proponuje Bydgoszcz godzina niech bedzie 17. Pisze się ktos?? ja bardzo chętnie, ale musimy się zdzwonić w ciągu dnia i potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reid Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja moge podjechać, jak schowki na przymiarke weźmiesz bo nawet nie wiem jak to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi