gurban6 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kierowniku wszystkiego najlepszego. Dziś sprawdziłem swoje auto na stronie: https://historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/index.xhtml Wszystko się zgadza ale nie ma ilości kilometrów i wielu innych danych.Chyba system jest w rozbudowie więc może za jakiś czas jak będziemy coś kupować to nie w ciemno tylko z całą historią pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kierowniku wszystkiego najlepszego.Dziś sprawdziłem swoje auto na stronie: https://historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/index.xhtml Wszystko się zgadza ale nie ma ilości kilometrów i wielu innych danych.Chyba system jest w rozbudowie więc może za jakiś czas jak będziemy coś kupować to nie w ciemno tylko z całą historią pojazdu. Też chciałem sprawdzić ale mówi mi że nie ma takiego pojazdu nosz ku... pięknie:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan1977 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kierowniku wszystkiego najlepszego.Dziś sprawdziłem swoje auto na stronie: https://historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/index.xhtml Wszystko się zgadza ale nie ma ilości kilometrów i wielu innych danych.Chyba system jest w rozbudowie więc może za jakiś czas jak będziemy coś kupować to nie w ciemno tylko z całą historią pojazdu. Też chciałem sprawdzić ale mówi mi że nie ma takiego pojazdu nosz ku... pięknie:kwasny: Sprawdzałem i jest ok dobrze wpisz date pierwszej rejestracji nie wazne ze za granicą był pierwszy raz rejestrowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kierowniku wszystkiego najlepszego.Dziś sprawdziłem swoje auto na stronie: https://historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/index.xhtml Wszystko się zgadza ale nie ma ilości kilometrów i wielu innych danych.Chyba system jest w rozbudowie więc może za jakiś czas jak będziemy coś kupować to nie w ciemno tylko z całą historią pojazdu. Też chciałem sprawdzić ale mówi mi że nie ma takiego pojazdu nosz ku... pięknie:kwasny: Poprawka jest zrobiłem błąd w nr vin ale nic specjalnego tam nie piszą ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- A teraz bardzo poważnie bo ogólnie dochodzą mnie słuchy że ludzie nie chcą jeździć na spoty więc może jakiś spot w niedziele byśmy zorganizowali co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kierowniku wszystkiego najlepszego.Dziś sprawdziłem swoje auto na stronie: https://historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/index.xhtml Wszystko się zgadza ale nie ma ilości kilometrów i wielu innych danych.Chyba system jest w rozbudowie więc może za jakiś czas jak będziemy coś kupować to nie w ciemno tylko z całą historią pojazdu. u mnie nawet tego samego byka zrobili co w dowodzie 1.8T kat. 9.6 Kw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 u mnie jest 1,9 tdi a rodzaj paliwa bezyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 majo rozmach nie ma co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Buła to żyje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 U mnie wszystko się zgadza, nawet jest podany przebieg, który mi spisali miesiąc temu na przeglądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Może ktoś z Was będzie zainteresowany: Szukamy osób z Grudziądza oraz Bydgoszczy Praca - Moto-zakup: Inspekcje aut przed zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Siemka Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Takie pytanie - czy ktoś się wybiera z kuj pom na RACEISM do Wrocławia? | Raceism Blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Siemano wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ktoś coś dziś gdzieś? To kij, sam się pobujałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Wysłane z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi