Reniu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Cyknijcie jakies foto to przy okazji zerknę jak było
Artur82 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 nowek co z tymi felami co do mnie pislaes ??
majki77 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Cyknijcie jakies foto to przy okazji zerknę jak było no cyknijcie, starszyzna w mojej i Renia osobie niestety nie zaszczyci was swoja obecnością więc fotki poogladamy :gwizdanie: pozdrowionka! szkoda że nie można spotu online zrobić
manny90 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak zwykle spoko Zdjęć niestety nie będzie, bo wyłączyli światło i komórki nie domagały ;P
nowekbdg Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 http://www.autokrata.pl/artykul/samobjstwo-w-audi-7811 życzę powodzenia
Newman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no a ja podjechalem troche po 20 i juz nikogo nie bylo... stala honda i ople ostatnio mam straszny zapierdal w robocie i wlasnie z niej wracalem... to mowie podjade ogolnie to ślizgawica maxxxx.... az sie wkurwilem i musialem asr wylaczyc na chwile zeby sie zagotowało pod kołami....
manny90 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Hondziarze jak zwykle zjechali się wokół nas Musiałeś się spóźnić dosłownie chwilę, bo ja wyjeżdżałem chwilę po 20, a Rafi i Dropsone jeszcze lampy sprawdzali ;P
majki77 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 co tam panowie na spocie newmam że się spóźnił to już wiemy kto był? szkoda że fotek nie ogarnęliście zawsze trzeba interweniować, ja nie wiem, Rafi, Dropson był i bez fotek :gwizdanie: pozdrowionka
Reniu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Słuchajcie, co byście powiedzieli na przełożenie terminu spotów na niedzielę wieczór?
majki77 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Słuchajcie, co byście powiedzieli na przełożenie terminu spotów na niedzielę wieczór? jest to do rozważenia skąd taki pomysł?
Kierownik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 mi bardziej by to pasowało ... ostatnio spoty niedzielne obfitowały w dużą frekwencje _________________________________________________________________________________ Z tego co reniu mówił to w srody zajmuje sie dzieckiem , bo żona w pracy
Reniu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Majki... Ano stąd, że moja żona w poniedziałki i środy ma zajęcia do godziny 20, co automatycznie eliminuje mnie z możliwości uczestniczenia w środowych spotach
majki77 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Majki... Ano stąd, że moja żona w poniedziałki i środy ma zajęcia do godziny 20, co automatycznie eliminuje mnie z możliwości uczestniczenia w środowych spotach myślę że nie powinno być problemu, po to tu jesteśmy i nie raz na forum różne sprawy się ustalało ogólnie jestem za...
majki77 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN DLA NASZEGO KOLEGI O PSEUDONIMIE PETARA, SKŁADA ZARZĄD REGIONALNY KLUBU AUDI A4 POLSKA POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi