WIŚNIA Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Siemanko Widziałem cię dzisiaj chyba na kujawskiej, ładną bandę wozisz. Patykiem pisane Mega banda każdy z roboty wracać chce tym cudem Ty na Glinkach robisz? Bo wczoraj przejeżdżałem i widziałem że podobna stała Patykiem pisane
danielbobik20 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 O ktorej ten spot w galeri ???
szewczyk91 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Ja pracuję w MWIK Bydgoszcz na Toruńskiej przy Tesco a tam na glinkach też już widziałem tą audiole gość mieszka na Toruńskiej i przeważnie jeździ na zloty tego mobilku bydgoskiego czy coś takiego bo nie raz go widzę nie mogłem odpowiedzieć z cytatem
WIŚNIA Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Ja pracuję w MWIK Bydgoszcz na Toruńskiej przy Tesco a tam na glinkach też już widziałem tą audiole gość mieszka na Toruńskiej i przeważnie jeździ na zloty tego mobilku bydgoskiego czy coś takiego bo nie raz go widzę nie mogłem odpowiedzieć z cytatem trochę go z chromem poniosło,ale ogólnie tragedii nie ma chociaż moja teraz też wygląda jak po dzwonie
szewczyk91 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 no z tym chromem to poleciał :-D a twojej to jeszcze nie widziałem ale te fele w pomarańczu mi się widzą :-P dzisiaj dobra pogoda na spot
szewczyk91 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Aż tak myślałem że u mnie jest lipa straszna
KamisG Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Dobry Panowie!Wybiera się ktoś dzisiaj na spot ? Ja będę swoją B6 a brat B5 po lifcie .
Maniu. Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Macie jakiegoś speca od spawania plastiku w Bydgoszczy, który w miarę tanio i dobrze dospawa dokładki do zderzaka w b5? Auto stoi u lakiernika w Bdg i fajnie, jakby ktoś w miarę blisko to ogarnął.
WIŚNIA Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Macie jakiegoś speca od spawania plastiku w Bydgoszczy, który w miarę tanio i dobrze dospawa dokładki do zderzaka w b5? Auto stoi u lakiernika w Bdg i fajnie, jakby ktoś w miarę blisko to ogarnął. http://www.pkt.pl/rutkowski-lotariusz-naprawa-element%C3%B3w-plastikowych/1861193/5-1/ sąsiad moich rodziców,podobno dobry
Arkadiush Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Panowie prawdopodobnie będę w piątek w Bydzi można ogarnąć jakiś spocik w wieczornych godzinach a później jakąś flaszeczkę
WIŚNIA Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Panowie prawdopodobnie będę w piątek w Bydzi można ogarnąć jakiś spocik w wieczornych godzinach a później jakąś flaszeczkę dzisiaj miałeś być
Arkadiush Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Panowie prawdopodobnie będę w piątek w Bydzi można ogarnąć jakiś spocik w wieczornych godzinach a później jakąś flaszeczkę dzisiaj miałeś być miałem ale wypadło coś i kaszana ale za tydzień w CB bydę
WIŚNIA Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Panowie prawdopodobnie będę w piątek w Bydzi można ogarnąć jakiś spocik w wieczornych godzinach a później jakąś flaszeczkę dzisiaj miałeś być miałem ale wypadło coś i kaszana ale za tydzień w CB bydę ale mnie nie będzie
Arkadiush Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 kiedy jedziesz Wiśnia? w piątek byde ;D
WIŚNIA Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 kiedy jedziesz Wiśnia? w piątek byde ;D we Wtorek do Wrocka tydzień dwa mnie nie będzie
Arkadiush Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 kiedy jedziesz Wiśnia? w piątek byde ;D we Wtorek do Wrocka tydzień dwa mnie nie będzie w uja lecisz ;D to wlece na DW do Ćwiary
WIŚNIA Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 kiedy jedziesz Wiśnia? w piątek byde ;D we Wtorek do Wrocka tydzień dwa mnie nie będzie w uja lecisz ;D to wlece na DW do Ćwiary jest to jakieś rozwiązanie, może kaju wpadnie
Arkadiush Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 kiedy jedziesz Wiśnia? w piątek byde ;D we Wtorek do Wrocka tydzień dwa mnie nie będzie w uja lecisz ;D to wlece na DW do Ćwiary jest to jakieś rozwiązanie, może kaju wpadnie powiem tak: Kaju + Cwiara + Ty i ja = ZGON
Rekomendowane odpowiedzi