Tomsky Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Siema ludzie dobrze że wszedłem z ciekawości czy się coś dzieje na mnie też możecie liczyć bede na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ludzie mogli byście już się zjeżdżać do tego tesco ja już jestem.... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Frekwencja dopisała [emoji106] Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 dziękuje za udanego spota!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody8891 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 fakt było...zacnie dzięki do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja również dziękuję! Mam nadzieję, że następny jeszcze w grudniu zaliczymy.. Wysłane z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 No ja też mam taką nadzieję! Dzieki za spota mimo że się spóźniłem W końcu udało się cos ruszyć jeśli chodzi o spoty, oby Ci którzy byli pierwszy raz się nie zniechęcili, a Ci którzy się jeszcze wahają się nie zastanawiali Teraz czekamy na zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody8891 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) jak najbardziej się polecam z tego co usłyszałem ile aut bywało wcześniej...nie zniechęciłem się wręcz przeciwnie dzięki za miłą atmosferę i następnym razem wypucuję moją żabę wybaczcie :PPP P.S. a gdzie są te zdjęcia ? Edytowane 7 Grudnia 2014 przez mlody8891 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 zdjęcia już są... ja również dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Również dzięki za spota było elegancko oby więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 no to kiedy następny bo nic nie wiedziałam wiśniowy czemu nic nie napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taacz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 żałuje że nie mogłem dojechać. Niestety nieoczekiwany wyjazd mi wypadł do gch :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Panowie wyleciało mi z głowy na spocie miałem się was pytać czy orientujecie się może czy gdzieś w Bydgoszczy można sprawdzić czy przepływomierz jest sprawny chodzi o taką przepływke która nie jest podłączona do samochodu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Vagiem można sprawdzić wartości przepływki, ale kto to w Bdg ogarnia to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody8891 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 No to lecimy na spontanie kolejnego spota Trzeba kuc poki gorace obrac dobra miejscowke ewentualnie zeby gdzies posiedziec na spokojnie...zgadac sie i wio z tematem trzeba podniesc staty :ppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 też dzięki wszystkim za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 no to kiedy następny bo nic nie wiedziałam wiśniowy czemu nic nie napisałeś Nie mam numeru bejbe. Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Szkoda auta Czyja wina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi