vincent-1987 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 To może i ja wkońcu jakoś się zjawię na spocie
bula87 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Nietypowa sprawa czy ktoś w naszym regionie ma POŻYCZYĆ lampy do polifta na 4-5 dni ( swoje wysyłam do gwertego, a auto użytkuje codziennie ) oczywiście nie za free mam swoje stare, tylko nie radze jeździć w nocy bo nic nie widać..w piątek będę przejazdem przez Toruń Edytowane 13 Stycznia 2015 przez bula87
michu10 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Bartek stare ale polifty ? zełgają Ci ? jest opcja pożyczyć ?
eltom Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 michu10, czy to przypadkiem nie Ciebie spotkałem kiedyś na myjni Orlen przy Skłodowskiej w Toruniu? Latem ubiegłego roku. A tak przy okazji, co modzisz z lampami?
bula87 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Bartek stare ale polifty ? zełgają Ci ? jest opcja pożyczyć ? poszło PW
michu10 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 michu10, czy to przypadkiem nie Ciebie spotkałem kiedyś na myjni Orlen przy Skłodowskiej w Toruniu? Latem ubiegłego roku. A tak przy okazji, co modzisz z lampami? tak to ja, nie udzielam sie za bardzo w kwesti spotow bo malo czasu mam w weekendy ale kiedys sie zjawie na spocie zeby sie poznac. co do lamp to odblysniki kaput i chce przerobic na bixy, mowisz ze slaby pomysl ? ktos moze sie jeszcze podzielic opinia ? Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
eltom Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nie no, przeróbka na bixy to ogólnie ciekawy pomysł. Jak masz klosz w ładnym stanie (bo jeśli jest zmatowiały lub brudny, to rozprasza światło, przepuszcza go mniej, i oślepia innych kierowców) to naprawdę daje to duuużo lepsze oświetlenie drogi. I można sobie zafundować dużo lepsze oświetlenie niż seryjnie mają nowe europejskie auta z bixenonami.
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nie no, przeróbka na bixy to ogólnie ciekawy pomysł. Jak masz klosz w ładnym stanie (bo jeśli jest zmatowiały lub brudny, to rozprasza światło, przepuszcza go mniej, i oślepia innych kierowców) to naprawdę daje to duuużo lepsze oświetlenie drogi. I można sobie zafundować dużo lepsze oświetlenie niż seryjnie mają nowe europejskie auta z bixenonami. Mam lampy zrobione przez gwertego i naprawdę nowe europejskie oświetlenie innego autka...ma na noc Grzesiek robi komplet z polerką klosza włącznie.
michu10 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Artur a jak jest z regulacja ? normalnie regulujesz jak zwykla soczewke ? jakie masz soczewki ? od B8 ? Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Kamyk Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 chopy pomóżcie gościowi, bo o Toruniu będzie miał złe zdanie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/303524-pomoze-ktos-z-torunia-flaszke-stawiam-za-fatyge/
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Artur a jak jest z regulacja ? normalnie regulujesz jak zwykla soczewke ? jakie masz soczewki ? od B8 ? Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Normalnie regulacja działa tak jak wcześniej...soczewki z q7 wrzucone są...jak przyszła paczka to komplet wyglądał jakby z aso prezent przysłali...także robota faceta na 100% do polecenia.
eltom Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 soczewki z q7 wrzucone są Osobiście polecam coś z amerykańskich projektorów.Te od Q7 miałem w poprzednim aucie (miałem je wtedy nowe) i szału nie robią. Chociaż zależy do czego się je porównuje Większość europejskich aut ma te same projektory (produkcji Hella lub Valeo), które są przeciętnej jakości. Jak już przerabiać lampy, to zdecydowanie nie na europejskich soczewkach Nawet jest grupa ludzi z naszego klubu, którzy takie projektory użytkują.Polecam stronę http://www.hidplanet.com/forums/Ewentualnie hidretrofit.pl Najmniejszym kosztem i nakładem pracy można zamontować projektor bixenon H1 mini.
Rekomendowane odpowiedzi